Użytkownik hOuseKinzu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nick z CS: hOuse*Kinzu Admin banujący: ni ma Serwer: AWP_INDIA Data zdarzenia: koło 16:30 Opis sytuacji: Dostałem UB a BAN dalej jest jak próbuje wejść na serwa to dalej piszę to co niżej:/ nie możecie mnie od banować inaczej???? Link do bana z amxbansa: ni ma Wycinek bana z konsoli: Retrying 54.36.186.16:27045... You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 @hOuseKinzu Nadal nie możesz wbić na serwer? Odnośnik do komentarza
Użytkownik VayaC0nDios Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Reinstal c'sa mi pomógł też możesz spróbować, jeżeli masz zmienne ip, zresetuj je, jeżleli nie pomoże, skntaktuj się z Opiekunem serwera, kilka osób też takie błędy miały. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Możliwe że ktoś Cię zbanował poprzez amx_addban i dlatego nie masz żadnego powodu w konsoli. Proponuje Opiekunowi lub Właścicielowi zobaczyć plik w ftp "listip.cfg" lub "banned.cfg" Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Gracz widziałem wczoraj wbijał także wszystko jest chyba okej. Zamykam Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi