Użytkownik Lenon Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Nick z CS: syn Trivora Admin banujący: Szadi Serwer: Only DD2#2 Data zdarzenia: 13.02.2020 - 08:50:36 Opis sytuacji: Dałeś mi bana za double-jumpa z przedprzedwczoraj(?) z powodem "rozpisany na forum jesteś" - rozpisany jestem na forum w chuj. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5660 Wycinek bana z konsoli: - Od siebie: Weź spierdalaj @Szadibo już mi się tego nawet komentować nie chce. Szkoda mi klawiatury, żeby skargę na Ciebie pisać. Sprawa dotyczy tej "rozpiski" PS. Kupił dożywotniego VIP'a za 50 zł i wielki pan i władca. Pewnie niedługo forum jeszcze będzie Twoje co @Szadi? @Down Warnik to może być dla Ciebie, za to, że się wypowiadasz tam gdzie nie powinieneś. Nie jesteś z UBT, ani nikt Cie nie prosił, żebyś się tu wypowiadał. Aaa i jeszcze jedno, dla mnie chcesz warnika za słowa, a tutaj w podaniu na admina reprezentujesz taki poziom: Cytat @Dzika i @o9u dajcie sobie spokoj z glupimi komentarzami Macie tu uja do powiedzenia:) Odpalone K**** @V1rus.hl.exe.* nie spamuj jak juz pouczasz bo razem z kolega przyjaznicie sie chyba z tymi ku***mi co wchodza haxuja na serwie co sekunde @Miuoszek @Lenon i reszta "waszej bany" Źdźbło w oku bliźniego zobaczy, a belki w swoim nie widzi 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Zal mi cie chlopcze ze nie umiesz sie przyznac do niczego jestes tyle wart co o9u 202020 adek kab i reszta tego syfu. @Zbakane_OkO pisal by dac na tydzien to dalem! Proste @Shreku warnik dla Leona za przeklinanie? :> I gdzie tam masz przeklenstwa? hahaha dobry typ z ciebie Pod znakiem *** moze byc odpalone kumple? zadnego przeklenstwa tam nie widze @truc2fou na grupie dd2#2 @Zbakane_OkO napisal kogo banowac i za co wiec to zrobilem... Jest opiekunem tego serwera i mialem lekcewazyc jego polecenie? (smiech) a wstawilem Ci rozpiske ktora zrobil wlasnie zbakany... nie mam nic wiecej do dodania! @Trivor ? @Kamilek? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Szadi rozpiska ma sie pojawić do 24h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W dniu 13.02.2020 o 09:09, Szadi napisał: Jest opiekunem tego serwera i mialem lekcewazyc jego polecenie? Czyli to znaczy jest nieomylny, a Ty nie musisz mieć własnego rozumu i możesz wyłączyć mózg? W dniu 13.02.2020 o 09:09, Szadi napisał: @Zbakane_OkO napisal kogo banowac i za co wiec to zrobilem... Dodajmy do tego, że temat jest otwarty, ja miałem możliwość wypowiedzi i to zrobiłem odpierając zarzuty i udowadniając swoją niewinność. Skoro czytasz tematy to czytaj je do końca. A jeśli nie byłeś pewien, to nie banuj tylko się upewnij. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z racji iż temat jest 24h otwarty, a była proszona rozpiska wcześniej to masz Unbana. @Lenon wracaj do gry! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi