Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam wszystkich użytkowników naszego forum, z dniem dzisiejszym rusza konkurs walentynkowy! Na czym On będzie polegał? Możecie wybrać jedno z kilku propozycji do zrealizowania! 1. Wiersz lub krótka piosenka dla osoby z którą spędzilibyście walentynki. 2. Opis jak spędzilibyście walentynki z drugą osobą. 3. Kartka walentynkowa wykonana na https://sketchtoy.com/ lub w programie paint. Konkurs trwa do 15.02.2020! Nagrody: Usługa VIP na wybranym serwerze StrefySkilla na okres miesiąca + ranga VIP na 2 tygodnie. Usługa VIP na wybranym serwerze StrefySkilla na okres dwóch tygodni + ranga VIP na 2 tygodnie. Usługa VIP na wybranym serwerze StrefySkilla na okres tygodnia + ranga VIP na tydzień. 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jesteś pachnący jak kwiaty lecz trochę niekumaty. Jesteś jak ciasto z kremem moim podniebieniem. Jesteś jak gorąca czekolada gdy palca do ucha Ci wkładam. Jesteś jak puszka pepsi bo naprawdę jesteś seksi. Jesteś jak dobre wino które wszyscy piją. Jesteś jak moje serce bardzo niebezpieczne. Jesteś jak czekolada każdy Cię zjada. Jesteś bardzo przystojny kocham twoje wąsy. Jesteś bardzo pomysłowy wybierzmy się na lody. Jesteś jak moje dusza moja pała się przy Tobie wydłuża. Jesteś jak moje stopy zawsze gotowy A na koniec dodam Jesteś jak czternasty lutego czyli do niczego. Z dedykacją dla @Sh1zO 1 1 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 mam nadzieję, że wygram i @Stachowiak jest najmilszą osobą jaką znam :c 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Budzę się rano z Tobą w łóżku, Kocham Cię bardzo mój kwiatuszku, Wolisz @Sh1zO niż mnie kochanie, Mam problem, że teraz nie stanie, Przytul się do mnie bardzo mocno, Chciałbym tylko na mokro, Poczuj kochanie piekną woń, Weź go bardzo mocno w dłoń, Kasia to gorąca dziewczyna, I kwaśna z niej cytryna, Bez obrazy dla Kasiuni, Mojej ślicznej dziuni, Dziś jest twoje święto, Widzę w Tobie piękno, To nie jest na poważnie, Więc słuchaj kotku uważnie, Koniec już wiersza, Lecz historia nie pierwsza. Dedykacja dla @kocimientka Oczywiście bez urazy dla niej, bo to jest for fun Pisałem na telefonie hihi 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jesteś jak śnieg w zime, prawie Ciebie nie ma Jesteś jak pasta do zębów smyrająca moje ząbki Jesteś jak schabowy babci, im więcej tym lepiej Jesteś jak kiełbasa na patelni tryskająca tłuszczykiem Bardzo Ciebie lubię, wkur*iasz trochę dziąsło, zamknij lepiej paszcze, gdzie mój kalejdoskop @Sh1zO zostań moją walentynką ;_; 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 czym by bylo zycie bez strefyskila kto tu nie siedzi tego dopadnie kiła http://sketchtoy.com/69115060 trzymajcie sie na tej strefieskila pozdrawiam dusie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wyniki konkursu! Pierwsze miejsce @device. Drugie miejsce @Kacperek. Trzecie miejsce @shinga. Gratulacje dla wygranych, po nagrody zgłoście się do kogoś z administracji. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi