Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Nick: WhitePower Wiek: 02.03.01 Parę słów o sobie: Nazywam się Robert, mam wiele zainteresowań, w tym np. historia, chemia, fizyka, sztuki walki, psychologia i natura ludzka, jestem dość wulgarnym człowiekiem, ale gdy trzeba, to potrafię zachować się z klasą, chętnie nawiązuję nowe kontakty, potrafię być miły i uprzejmy, ale jeśli wymaga tego sytuacja, to potrafię być również surowy i bezwględny. Zawsze staram się podchodzić do każdego przypadku indywidualnie, nie patrząc na to czy się np, z kimś koleguję czy nie, obiektywizm u mnie jest na pierwszym miejscu. (obecnie mam tylko 151 wpisów na SB, ale przed jego resetem miałem ponad 1500 wpisów) Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Mam nieograniczony czas jeśli chodzi o to, nawet gdy nie ma mnie przy komputerze, zawszę mogę wejść na forum na telefonie. Czas online na forum: 1 dzień, 20 godzin Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Uważam, że przyda się dodatkowa para rąk, która będzie sprawować pieczę na SB, zważywszy na to, że ostatnio wiele prywatnych jak i nieprywatnych smutków i żali jest wylewane publicznie na SB, co raczej nie jest główną myślą owego czatu, dodatkowo, jeśli się nie mylę( proszę mnie poprawić jeśli tak jest), jest tylko jeden moderator SB, a wiadomo, jeśli jest tylko jedna osoba, to ciężko zrobić tak by, mogła ona odpowiadać na każde zgłoszenie w ciągu dnia. Liczę na pozytywne rozpatrzenie tego podania Pozdrawiam, White Power. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Aktywny Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Na tak + podanie + wiek + chęci + przyda się pomoc 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Na tak +wiek +bezkonfliktowy +chęci +podanie Trochę osób jest na tego moda sb 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi