Użytkownik zoom21 Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 kupiłem vipa wsensie wylałem sms i przyszedł mi kod ale jak wpisuje go to pisze ze jest już uzyty wiec pomyslalem ze cos się zbugowalo i kupiłem jeszcze raz nowy i znowu to samo proszę o pomoc pobralo mi pieniądze z konta a vipa nie mam Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Napisz do właściciela serwera na pw załączając ss'y z dowodami że wysłałeś sms Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kazik Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 W chuja Cie zrobili 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Serwer? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @Sh1zO temat zamknij raczej Tylko stoi Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 28 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi