Użytkownik SkalpeR Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Znajomość ortografii ✔ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu ✖ Posiadane 200 postów ✔ Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✔ Znajomość regulaminu ✔ Minimum 17 lat ✔ Brak ostrzeżeń na forum ✔ 1. Imię: Sebastian 2. Wiek: 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dużo od 3-5h. Aktualnie zabieram już laptopa razem ze mną do internatu a jako że jestem w takiej szkole gdzie jest luz będę mógł dużo spędzać czasu na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Czy ja wiem? Aktualnie jest wszystko bardzo dobrze i nie trzeba nic zmieniać. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na forum. Odciążyć Administratorów od takich mniej ważnych zadaniach. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na forum od niedawna, trochę osób mnie już poznało. Ci co mnie już znają wiedzą że jestem zabawnym gościem z poczuciem humoru. Jako były Admin i obecny UBT swoje zadania staram wykonywać się w 100% Nigdy nie było na mnie żadnych skarg. Jestem człowiekiem pracowitym i nie boję się żadnych wyzwań. 7. Staż na forum: Okrągły miesiąc. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie będę kłamał... Moderatora nigdy nie miałem, lecz uważam że każdy musi kiedyś zacząć i wiem że to ten czas. To będzie[jeśli zostanę przyjęty] nowe wyzwanie mega ciężka przeprawa. Ale uważam że jest na tej sieci parę osób które pomogą mi ogarnąć wszystko co i jak. Mam nadzieję że dostanę przynajmniej okres próbny mimo tego że nie spełniam tych 2 wymagań. Edit: Nie spełniam już tylko jednego wymagania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Kurde mam takie duże wahania co do ciebie, ale trzymaj ten OKRES PRÓBNY +wiek +podanie - doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Doświadczenie +Aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Wiesz, jak to mówią.. Nadzieja matką głupich. Nie powiem, ale mogłeś bardziej się rozpisać z podaniem. Ten staż na forum tez troszkę boli jeżeli chodzi o te 3 miesiące. Z wiekiem to taka granica, ale książki nie ocenia się po okładce. Moim zdaniem jeżeli poprawiłbyś się z aktywnością jak i z *sensownym* odrabianiem postów to można dać Ci szanse na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 okres próbny także ogarnięty miły wiek pomocny -staz na forum -posty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Okres próbny +wiek +kultura na poziomie -staż +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 okres próbny +podanie +wiek +znany 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Również jestem za okresem próbnym. Wiek odpowiedni, masz chęci, chcesz pomóc a to mega ważne żeby nie siedziec bezczynnie na randze i świecić kolorkiem. Nie wdajesz się w konflikty to też duży plus. Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi