Użytkownik∙ JaDamSe Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Nick na serwerze: Pietrek90 Wiek: 29 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: # 4 "Pietrek90" 3623 STEAM_0:0:449525628 0 00:31 12 0 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak i na reklamy na serwerze z dogadaniem się z Kamilek Dlaczego ty: Znam się na Adminie i chce pomóc osobom których znam i szanuje Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Miło mi jestem Piotrek mam lat 29 pochodzę z okolic Warszawy jestem osobą kontaktową Pracuje też i wolnym czasie gram Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Pietrek90/145.239.236.14:27160/ mam mało godzin ale na drobię czas spędzony na serwerze jak nie pracuje mam wolne to siedzę dużo godzin nie mam ograniczonego czasu Kontakt: FB , Ts3 , Steam . Wymagania mam Wymagania: Steam Minimum 15 lat. Kultura osobista 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi