Właściciel Trivor Opublikowano 15 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Pisane trochę na szybko, bo mam dużo roboty, ale mam nadzieję że wystarczy @Dusia [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski/czarny [P] Ostre czy łagodne jedzene? [O] Ostre [P] Jakie dzikie zwierze Ci się podoba i czemu akurat te? [O] Tygrys, największy z kotów, wszystkich rozpierdziela [P] Czego nie możesz się doczekać ? [O] Nowego stylu na forum [P] Co najbardziej lubisz w Świętach? [O] Klimat [P] Czego najbardziej nie lubisz w Świętach? [O] Nagonki, że wszystko musi być zrobione na już przez co tworzy się napięta atmosfera [P] Wierzysz w przesądy? [O] Nie [P] Największa głupota w jaką kiedykolwiek uwierzyłeś? [O] Chyba, że Święty Mikołaj odczytuje listy od każdego dziecka i że mi odpisał [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Nie podoba mi się, że dzień jest tak krótki i musimy tak długo spać. Również nie lubię dni, które są monotonne/takie same, strasznie szybko czas wtedy leci, za szybko [P] Jaka była Twoja ulubiona zabawka z dzieciństwa? (np. miś/autko). [O] Piesek taki mały pluszowy "Raksiu" XD Do dziś gdzieś go mam @shinga [P] Co sądzisz o poprzedniej administracji? [O] Zależy, której [P] Skąd jesteś? [O] Dolny Śląsk - okolice Wrocławia [P] Kiedy nowy styl? [O] Niedługo, jak będzie kaska [P] Co sądzisz o moderacji forum? [O] Jest okej, wszystko poogarniane [P] Sądzisz że mam szansę zdobyć inny kolorek niz zielony? [O] Stare pytanie, no masz i dostałeś już ciemno zielony A co dalej to nie wiadomo, administracja raczej full, muszą się zwalniać miejsca na nowe osoby [P] Ulubione danie? [O] Nie wiem w sumie, mam parę. Może być sushi [P] Jaki prezent chciałbyś dostać? [O] Psa [P] Nr buta? [O] 45 [P] Co tobą kierowało żeby wyłączyć/usunąć mi chatbox na forum u bartka? [O] Spinałeś się pewnie @NeQMaster p. Barszczyk czy pierogi? [O] Pierogi p. Jak masz na imię? [O] Oskar p. Ile masz wzrostu? [O] 189cm p. Zalozenie sieci to twoj pomysl? [O] Sieć przejąłem po poprzednim właścicielu, zawsze za dzieciaka o tym marzyłem @Meluś [P] Kiedy mój awans? [O] Wczoraj/przed wczoraj dostałeś [P] Skąd taka zajawka na nowe serwery? [O] Sieć się musi rozwijać, planuję iść coś teraz w kierunku CS GO [P] Jak oceniasz moją pracę, podczas naszej współpracy? [O] Dobrze, tylko za bardzo dawałeś się osobom które ci lizały dupe [P] Plany na Pasterkę? [O] Nie mam [P] Święta spędzasz w domu, czy gdzieś wyjeżdżasz? [O] Byłem w Angli u rodziny(brata ojca) razem z rodzicami i dziadkami @KUBI [P ] gdzie mój awans na @J ? Tylko że rangi dodawać xD? [O] Już się robi! [P ] Jak długo jesteś właścicielem tej sieci? [O] Nie pamiętam, z pół roku ponad na pewno [P ] Jakie są koszty utrzymania takiej sieci? [O] Ojj dużo, liczba z trzema zerami [P ] Co robisz w wolnym czasie? [O] Ostatnio mam go mało, bo ciągle pracuje, ale jak mam to pogram, pooglądam filmy, poćwiczę, wyjdę gdzieś @Lenon [P] Jak traktujesz swoja sieć albo raczej sieć, której jesteś właścicielem? [O] Mało mam ostatnio czasu, ale traktuję sieć jak nabardziej poważnie i chcę dla niej jak najlepiej [P] Co myślisz o sieci Strefa-Skilla? Jesteś zdania, że to tylko zwykle forum, czy raczej traktujesz to jako coś więcej, może np. wspólne tworzenie jakiejś społeczności? [O] Myślę, żę mamy już swoją zgraną w większości społeczność, która cały czas się powiększa. Mogę się oderwać tutaj od rzeczywistości [P] Ile pracy włożyłeś w to, żeby wszystko wyglądało tak jak teraz wygląda? [O] Ojj sporo, ale wszystko jeszcze przed nami [P] Czy poza włożonych pieniędzy, wyrzekłeś się jakichś rzeczy na rzecz forum? [O] Raczej nie, może czasu który mógłbym poświęcić na różne inne przyjemności [P] Jak obecnie wygląda Twoje podejście do sieci, a jak wyglądało kiedyś? [O] Po przejęciu sieci miałem obawy czy to wszystko wypali, czy nie popełnię błędów, przez które sieć mogła by upaść. Jak widać sieć się rozwija i traktuję sieć całkiem poważnie [P] Jak często grasz na DD2 i czemu na NS'ie, tak żeby nikt Cie nie poznał? XD [O] Nie gram raczej w 1.6, może będę na JB albo Zombie jak jakiś dojdzie Nie gram na NS, tylko sprawdzam czasem ludziom usługi czemu nie działają [P] Co chcesz osiągnąć poprzez sieć, jaki masz cel? [O] Chcę budować dla ludzi miejsce, w którym będą mogli miło spędzić czas. Można powiedzieć, że prowadzenie sieci to moje hobby, przełamuje rutynę dnia codziennego, zawsze może zdarzyć się tutaj coś ciekawego [P] BMW czy AUDI? [O] Kiedyś BMW, teraz się zastanawiam nad Audi ;d [P] Dlaczego odzywasz się na steamie tylko jak chcesz donejta? XD [O] Bo sam nie piszesz w innych sprawach i siedzisz na niewidoku cały czas [P] Czy usuniesz mi kiedyś tego niesłusznego warna? [O] Jasne [P] Czy zamierzasz zorganizować kiedyś spotkanie/zlot dla społeczności Strefa-Skilla.pl? [O] Może za jakiś czas [P] Ile znaczy dla Ciebie Dusia? [O] Sporo, ale to prywatna rzecz [P] Ile będziesz mieć małych Trivorków i jakim będziesz ojcem? [O] Z dwa @HAHAHA [p] co lubisz w dusi? [O] Wszystko [p] ile w łapie? [O] Ma być tyle co dusi głowa [p] jak wyłączyć snieg? [O] Przecież wyłączony [p] co tam? [O] a kijowo [p] co robisz? [O] Naprawiam sklepik i odpowiadam na pytania @skowron 1. Jesteś prawo czy lewo ręczny ? [O] Prawo 2. Lubisz słoninę ? [O] Nie jadam 3. Jak tam Twój kominek ? [O] Dobrze, chociaż w tej zimie mało używany 4. Byłeś w Zakopanem? [O] Tak, kiedyś tak 5. Brunetki, blondynki czy rude ? [O] Zależy, jeśli mi się podoba dziewczyna to włosy są mało ważne 6. Ulubiony sport. [O] Narty 7. Dlaczego w lodówce jest światło, a w zamrażalniku nie? [O] W lodówce jest więcej rzeczy, głębiej są, a zamrażalnik otwierasz i wszystko widać 8. Ośmiornica ma osiem nóg czy rąk? [O] Macek @Sh1zO 1. Czy twoim zdaniem moja migracja na tę sieć to była dobra czy zła decyzja? [O] Dobra, tylko żebyś był ciągle aktywny 2. Gdyby na jednym krześle miał kaktusa, a na drugim ciasto i musiał jedno zjeść, a na drugim usiąść to jakbyś to rozwiązał? [O] Nie jest powiedziane na czym jest podanie ciasto, więc przyjmuję że na talerzu Zjadłbym ciasto, położył talerz pod dupę i usiadł na kaktusa 3. Gdybyś dostał od jakiejkolwiek firmy możliwość wybrania darmowego samochodu, dodatkowo ubezpieczenie również darmowe to jaki samochód byś wybrał? [O] BMW M5 może być 4. Jak często Dusia Ci sssyczy? [O] Zawsze jak poproszę XD 5. Kopulacja przed czy po ślubie? [O] I tak i tak @GENERAL ALADEEN [P] Jakich ludzi nie lubisz? [O] Aroganckich, obgadujących innych za plecami [P] Ile miałeś lat jak zacząłeś grać w cs'a? [O] Z 8-9 [P] Kto przez te wszystkie lata trwania sieci, spisuje się najlepiej z adminów według Ciebie? Chodzi mi tutaj o tych co już dłuższy czas są adminami. [O] Zależy jakich adminów, serwerowi nie wiem, opiekuni sprawują nad nimi władzę. Co do administracji wyższej to @Dusia wykazuje się sporą aktywnością i wyręcza mnie z wielu obowiązków. Oczywiście inni też dobrze pracują, ale Duśka według mnie najbardziej pomaga [P] Jak tworzyłeś/zakładałeś sieć, to jakie były 1-sze myśli związane z nią? [O] Czy wyjdzie, czy się nie rozpadnie [P] Jak Ci się pracuje w gronie obecnej wyższej administracji? ( postaraj się opisać każdego chociaż jednym zdaniem) [O] Dobrze mi się pracuje w administracji. Jest już ogarnięta ekipa, która się zna, oczywiście były jakieś małe spiny, ale wszystko jest już ok @Dusia - poświęca według mnie najwięcej czasu dla forum, udziela się w różnych tematach, każdy ją zna i pisze do niej z problemami @Sh1zO - trzeba go szarpnąć za włosy czasami, bo się rozleniwia, ale jak już zacznie działać to robi to b. dobrze @Zmiksowany - trzeba nim ruszyć jak Sh1zo, też łapie podobne fazy, jak się za coś weźmie to robi to dobrze, mam nadzieję że będzie bardziej aktywny @Radziuu - złota rączka, zna się praktycznie na wszystkim co związane z prowadzeniem sieci @skowron - nowa osoba, póki co czekamy na jego aktywność, na GMie sprawował się dobrze, jeden z najstarszych użytkowników, chyba ma respekt u reszty [P] Jaki browar najlepszy? [O] Ostatnio mi miodowe podeszły [P] Czy są już jakieś nowe serwery w planach? Jeśli tak to jakie? [O] Tak, planuję postawić JB 1.6 oraz parę serwerków pod CS:GO [P] Jak często zgonujesz na imprezach? [O] Nigdy, mocna głowa [P] Jak działa na Ciebie presja? [O] Pobudza do działania [P] Jak masz wolne, to spędzasz ten dzień aktywnie czy na totalnym lenistwie? [O] Staram się po równo, trochę podziałać i trochę odpocząć Nominuję: @Dusia 4 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Trivor Lygrys jest największym kotem Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Widać te odpowiedzi bardzo cię wykończyły ;-; Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 no fajnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 To kto mi odpisuje jak nie Mikołaj??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 kurde, ale pomysłowe te pytania Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Super odpowiedzi tak trzymaj. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi