Użytkownik tryhard Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Może by tak dodać kilka soundów po zdobyciu fraga, lub kilku? Np. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 17 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Moim zdaniem to się bardziej nadaje na jakiegoś 4funa niż na DD2, zbędne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 jestem na tak można dodać grałem kiedyś na takim DD2 gdzie było coś takiego całkiem spoko opcja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Popieram @Sh1zO, jeżeli byłoby to 4fun to może i byłaby spoko opcja, lecz jeżeli chodzi o nasze dd2 to nie Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Zbędne na tego typu serwerach mało jest to fajne. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 18 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Zbędne jak już koledzy pisali to bardziej pasuje pod 4funa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jeżeli to byloby 4fun to okej. Ale to jest CLASSIC dd2 jak dla mnie zbędna opcja. Ale plusik za chęć napisania tematu Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ludzie się skupiają, a tu im zaczyna drzeć się "Multikill x50". Sądzę, że większej ilości osób by to przeszkadzało niż urozmaiciło rozgrywkę 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi