Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Twój nick: @DarkeV Nick osoby oskarżonej: @bajnelanda Powód (opis sytuacji) : dał ub graczowi @ziko ziko nie sprawdzając demka chociaż je rozpisał 20h temu XDDDDDDD i jeszcze oznacza Trivora żeby dał ostrzeżenia demonowi za nie rozpisanie demka trochę śmieszne dowody: Miejsce zdarzenia: forum xd Coś od siebie: nawet nie sprawdził demka tylko ub dał od razu sorry nawet tematu nie przeczytał na to wygląda xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Co do tego to akurat zgadzam się z tą skarga, musiałem to przeoczyć ponieważ jestem na telefonie i szybko przewinąłem temat i nie zobaczyłem wypowiedzi Demona. Jeszcze raz przepraszam za swój błąd. Taka akcja się więcej nie powtórzy. Zaraz wejdę na Kompa jak mi się to uda i ogarnę jeszcze te demko. Odwołanie czytałem 15min po wypowiedzi @GENERAL ALADEEN. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Kolega dostał bana, więc już po sprawie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi