Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

bekaxxx

Akrapovic

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:  ρѕу¢нα мυ ѕιαđℓα ¿
Admin banujący:   nwm
Serwer:  dd2 #1 (u trivora)
Data zdarzenia:  07.02.2020
Opis sytuacji:  Admin zbanowal jakiegos typka po czym wywalilo mnie z serwera i nie moge na niego wbij ss ponizej 
Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):  nie ma
Wycinek bana z konsoli: a.png.aaaa8ee56636421da76e0acef14ca976.png

masz napisałem wzór.. xD ponizej znajduje sie problem z 07.02.2020

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po sytuacji która znajduje się powyżej nie wchodziłem na serwer. Dziś chciałem wejść na serwer i znowu to samo.

Niestety nie miałem czasu wcześniej tego sprawdzić.

Poniżej dam ss :

z.png.a4007000d8417a779509c6b37f827da8.png

x.png.04920669321f51bc40b5197a51e43a17.png

Wiec skoro zostalem odbanowany to, to zrobcie a nie piszecie jak idioci ze:

bajnelanda "Zresetuj router, a jak to nie pomoże to napisz do mnie na pw" po czym pisze ze mam isc do Trivora.

GENERAL ALADEEN 1.6  "Ale pierwsze zazstosuj sie do wzoru a nie tak na odpiedziel. " xDxDxD 

Jak nie potraficie zdjac bana to nwm po co siedzicie w tym ubt i przypieprzacie sie o jakiś wzor gdzie juz pisalem post na ten temat po czym go załaczylem do aktualnego postu xDDD :fuck:

Edytowane przez Akrapovic

Spróbuj ponownie zalogowac sie na konto steam i sprawdzic czy tez bedzie cie ciagle wywalalo. Oraz usun zawartosc SteamLogs bo prawdopodobnie masz porty poblokowane. A jak nie pomoże spróbje może tak

1. Zaloguj się do systemu Windows jako Administrator.
2. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Wszystkie programy, wskaż polecenie Akcesoria, wskaż polecenie Narzędzia systemowe, a następnie kliknij polecenie Przywracanie systemu. Zostanie uruchomione narzędzie Przywracanie systemu.
3. Na stronie Przywracanie systemu — Zapraszamy! kliknij opcję Przywróć mój komputer do wcześniejszego stanu (jeśli nie jest jeszcze zaznaczona), a następnie kliknij przycisk Dalej.
4. Na stronie Wybieranie punktu przywracania kliknij aktualny punkt kontrolny systemu na liście Na tej liście kliknij punkt przywracania, a następnie kliknij przycisk Dalej. Może pojawić się lista zmian, które zostaną wprowadzone w konfiguracji przez narzędzie Przywracanie systemu. Kliknij przycisk OK
5. Na stronie Potwierdzanie wyboru punktu przywracania kliknij przycisk Dalej. Narzędzie Przywracanie systemu przywróci poprzednią konfigurację systemu Windows XP, a następnie ponownie uruchomi komputer.
6. Zaloguj się do komputera jako Administrator. Pojawi się strona Przywracanie ukończone.
7. Kliknij przycisk OK.

Odezwij sie czy udalo się to. ?
Pozdrawiam. @GENERAL ALADEEN

• Użytkownik

Robiłem już wszystko z mojej strony co mogłem. bawet na 2 steam bylem i nadal nie moge wejsc, to jest zwiazane z ip napewno.

na necie z telefonu mogłem wbić normalnie. ip /id masz na pw.

czekam na ddos xD

Edytowane przez Akrapovic
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Instrukcje na pw

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]