Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

bekaxxx

Akrapovic

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:  ρѕу¢нα мυ ѕιαđℓα ¿
Admin banujący:   nwm
Serwer:  dd2 #1 (u trivora)
Data zdarzenia:  07.02.2020
Opis sytuacji:  Admin zbanowal jakiegos typka po czym wywalilo mnie z serwera i nie moge na niego wbij ss ponizej 
Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):  nie ma
Wycinek bana z konsoli: a.png.aaaa8ee56636421da76e0acef14ca976.png

masz napisałem wzór.. xD ponizej znajduje sie problem z 07.02.2020

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po sytuacji która znajduje się powyżej nie wchodziłem na serwer. Dziś chciałem wejść na serwer i znowu to samo.

Niestety nie miałem czasu wcześniej tego sprawdzić.

Poniżej dam ss :

z.png.a4007000d8417a779509c6b37f827da8.png

x.png.04920669321f51bc40b5197a51e43a17.png

Wiec skoro zostalem odbanowany to, to zrobcie a nie piszecie jak idioci ze:

bajnelanda "Zresetuj router, a jak to nie pomoże to napisz do mnie na pw" po czym pisze ze mam isc do Trivora.

GENERAL ALADEEN 1.6  "Ale pierwsze zazstosuj sie do wzoru a nie tak na odpiedziel. " xDxDxD 

Jak nie potraficie zdjac bana to nwm po co siedzicie w tym ubt i przypieprzacie sie o jakiś wzor gdzie juz pisalem post na ten temat po czym go załaczylem do aktualnego postu xDDD :fuck:

Edytowane przez Akrapovic

Spróbuj ponownie zalogowac sie na konto steam i sprawdzic czy tez bedzie cie ciagle wywalalo. Oraz usun zawartosc SteamLogs bo prawdopodobnie masz porty poblokowane. A jak nie pomoże spróbje może tak

1. Zaloguj się do systemu Windows jako Administrator.
2. Kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Wszystkie programy, wskaż polecenie Akcesoria, wskaż polecenie Narzędzia systemowe, a następnie kliknij polecenie Przywracanie systemu. Zostanie uruchomione narzędzie Przywracanie systemu.
3. Na stronie Przywracanie systemu — Zapraszamy! kliknij opcję Przywróć mój komputer do wcześniejszego stanu (jeśli nie jest jeszcze zaznaczona), a następnie kliknij przycisk Dalej.
4. Na stronie Wybieranie punktu przywracania kliknij aktualny punkt kontrolny systemu na liście Na tej liście kliknij punkt przywracania, a następnie kliknij przycisk Dalej. Może pojawić się lista zmian, które zostaną wprowadzone w konfiguracji przez narzędzie Przywracanie systemu. Kliknij przycisk OK
5. Na stronie Potwierdzanie wyboru punktu przywracania kliknij przycisk Dalej. Narzędzie Przywracanie systemu przywróci poprzednią konfigurację systemu Windows XP, a następnie ponownie uruchomi komputer.
6. Zaloguj się do komputera jako Administrator. Pojawi się strona Przywracanie ukończone.
7. Kliknij przycisk OK.

Odezwij sie czy udalo się to. ?
Pozdrawiam. @GENERAL ALADEEN

• Użytkownik

Robiłem już wszystko z mojej strony co mogłem. bawet na 2 steam bylem i nadal nie moge wejsc, to jest zwiazane z ip napewno.

na necie z telefonu mogłem wbić normalnie. ip /id masz na pw.

czekam na ddos xD

Edytowane przez Akrapovic
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Instrukcje na pw

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]