Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Grafik - ponczek :D

ponczekawp

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wymagania: 

X - Spełniam

X - NIE SPEŁNIAM

Znajomość ortografii X

Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu X

Posiadane 50 postów X

Umiejętność czytania ze zrozumieniem X

Znajomość regulaminu X

Minimum 15 lat X

Brak ostrzeżeń na forum X

Aktywność w dziale "Grafika" X

=================================================================================

Obowiązki: X

Moderowanie tematów X

Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu X

Być często aktywnym na forum X 

Pomagać użytkownikom X

Wykonywanie estetycznych prac na rzecz sieci i użytkowników X

Tworzenie poradników raz na miesiąc  

Zgadzam się z obowiązkami :) 

=================================================================================

Imię: Wojciech.

Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop CS6

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6 godzin dziennie zależy jak będę przychodził ze szkoły czy też będę kończył treningi. Lecz raczej te 5 godzin powinienem utrzymywać.

Opisz siebie:  Może zacznę od tego z skąd pochodzę i jak tutaj się znalazłem. No, więc tak. Jestem Wojciech mam 16 lat. Interesuję się e-sportem. Grafiki tworzę od nie dawna, lecz coś tam umiem. Pochodzę z województwa Wielkopolskiego [POZNAŃ]. Chodzę do liceum ogólnokształcącego. Znalazłem się tutaj przez serwer ONLY AWP na którym jestem adminem i chyba sprawuję się dobrze. Ale mniejsza z tym. Jestem osobą bezkonfliktową oraz lubię pilnować porządku by wszystko było dobrze oraz nic nie wymknęło się z pod kontroli. W gry gram od kilkunastu lat z przerwami. Counter Strike jest chyba grą w którą gram najdłużej lecz jeszcze jest Fifa gdzie kolekcjonuję wersje od Fify10 do 20 i sądzę, że jak wyjdzie jeszcze 21 na pewno ją kupie. Kolekcjonuję też takie gry jak Farming Simulator lub NeedForSpeed te trzy gry przypadły mi najbardziej do gustu i gram w nie do dziś. W szkole nie jestem najlepszy ale sądzę, że nie najgorszy. Utrzymuję oceny na poziomie czwórek. Z zachowania nie ma ze mną problemów. Również interesuję się mechanika na którą poświęcam masę czasu. W przyszłości w sumie za dwa lata planuję kupić ,,ścigacza" iż kocham motocykle. Jeszcze coś o mnie. Jestem młody oraz pomimo wieku jestem kulturalny oraz radzę sobie z emocjami podczas gry. Tzn, nie wyzywam oraz nie prowokuje drużyny przeciwnej iż nie lubię konfliktów jak wspomniałem wyżej.

Dlaczego akurat Ty?:  Sądzę, że przyda wam się pomoc w dziale grafika iż jest on ,, lekko nie zadbany" a ja mam czas i doświadczenie. Z tego co widzę @sznapson ostatni raz był na forum 14 dni temu, to są dwa tygodnie. Więc on zaniedbał trochę dział. Sądzę, że przyda mu się moja pomocna dłoń i razem będziemy tworzyli nowe dzieła. Zdaje sprawę, że na forum jestem od dziś dużo osób mnie nie zna, lecz @Demon007 mnie w jakimś stopniu poznał na tsie i sądzę, że on nie ma do mnie zastrzeżeń jako opiekun do mnie, dlatego sądzę, że dam też radę jako grafik. Bardzo dużo zleceń jest odrzucanych i nawet moderator w jednym zleceniu podpiął taki wpis 

,, Temat leży prawie miesiąc, brak grafika. Napisz nowe zlecenie jeśli będzie grafik na forum. Zamykam " .

Po tym można wywnioskować, że grafik jest potrzebny na forum. Dlatego piszę to podanie. 

Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6 mam niską samoocenę :) 

Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3):   Tutaj są 3 pracę.

Kontakt: STEAM,FORUM

• Ha ha 1
  • Użytkownik

na nie

-staż na forum

-prace klasyczne, żadnego wow 

+ładnie napisane podanie 

• Dzięki 1
  • Premium
Premium

Ja będę na tak należy dać szansę. 

Bieda u nas na forum z grafikami co według mnie jest tu kluczowe. Chłopak dopiero się uczy raz robi lepsze prace raz gorszę lecz brzydko to wygląda jak zlecenia stoją po kilka dni a dział jest martwy. Nie spełnia wymagań pobocznych co jest tutaj lekkim - lecz ma chęci a do tego przyłożył się do podania. 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]