Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Wymagania: X - Spełniam X - NIE SPEŁNIAM Znajomość ortografii X Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu X Posiadane 50 postów X Umiejętność czytania ze zrozumieniem X Znajomość regulaminu X Minimum 15 lat X Brak ostrzeżeń na forum X Aktywność w dziale "Grafika" X ================================================================================= Obowiązki: X Moderowanie tematów X Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu X Być często aktywnym na forum X Pomagać użytkownikom X Wykonywanie estetycznych prac na rzecz sieci i użytkowników X Tworzenie poradników raz na miesiąc Zgadzam się z obowiązkami ================================================================================= Imię: Wojciech. Wiek: 16 [Dokładniejsza data] - 2004.10.10 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop CS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6 godzin dziennie zależy jak będę przychodził ze szkoły czy też będę kończył treningi. Lecz raczej te 5 godzin powinienem utrzymywać. Opisz siebie: Może zacznę od tego z skąd pochodzę i jak tutaj się znalazłem. No, więc tak. Jestem Wojciech mam 16 lat. Interesuję się e-sportem. Grafiki tworzę od nie dawna, lecz coś tam umiem. Pochodzę z województwa Wielkopolskiego [POZNAŃ]. Chodzę do liceum ogólnokształcącego. Znalazłem się tutaj przez serwer ONLY AWP na którym jestem adminem i chyba sprawuję się dobrze. Ale mniejsza z tym. Jestem osobą bezkonfliktową oraz lubię pilnować porządku by wszystko było dobrze oraz nic nie wymknęło się z pod kontroli. W gry gram od kilkunastu lat z przerwami. Counter Strike jest chyba grą w którą gram najdłużej lecz jeszcze jest Fifa gdzie kolekcjonuję wersje od Fify10 do 20 i sądzę, że jak wyjdzie jeszcze 21 na pewno ją kupie. Kolekcjonuję też takie gry jak Farming Simulator lub NeedForSpeed te trzy gry przypadły mi najbardziej do gustu i gram w nie do dziś. W szkole nie jestem najlepszy ale sądzę, że nie najgorszy. Utrzymuję oceny na poziomie czwórek. Z zachowania nie ma ze mną problemów. Również interesuję się mechanika na którą poświęcam masę czasu. W przyszłości w sumie za dwa lata planuję kupić ,,ścigacza" iż kocham motocykle. Jeszcze coś o mnie. Jestem młody oraz pomimo wieku jestem kulturalny oraz radzę sobie z emocjami podczas gry. Tzn, nie wyzywam oraz nie prowokuje drużyny przeciwnej iż nie lubię konfliktów jak wspomniałem wyżej. Dlaczego akurat Ty?: Sądzę, że przyda wam się pomoc w dziale grafika iż jest on ,, lekko nie zadbany" a ja mam czas i doświadczenie. Z tego co widzę @sznapson ostatni raz był na forum 14 dni temu, to są dwa tygodnie. Więc on zaniedbał trochę dział. Sądzę, że przyda mu się moja pomocna dłoń i razem będziemy tworzyli nowe dzieła. Zdaje sprawę, że na forum jestem od dziś dużo osób mnie nie zna, lecz @Demon007 mnie w jakimś stopniu poznał na tsie i sądzę, że on nie ma do mnie zastrzeżeń jako opiekun do mnie, dlatego sądzę, że dam też radę jako grafik. Bardzo dużo zleceń jest odrzucanych i nawet moderator w jednym zleceniu podpiął taki wpis ,, Temat leży prawie miesiąc, brak grafika. Napisz nowe zlecenie jeśli będzie grafik na forum. Zamykam " . Po tym można wywnioskować, że grafik jest potrzebny na forum. Dlatego piszę to podanie. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6 mam niską samoocenę Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Tutaj są 3 pracę. Kontakt: STEAM,FORUM 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 na nie -staż na forum -prace klasyczne, żadnego wow +ładnie napisane podanie 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja będę na tak należy dać szansę. Bieda u nas na forum z grafikami co według mnie jest tu kluczowe. Chłopak dopiero się uczy raz robi lepsze prace raz gorszę lecz brzydko to wygląda jak zlecenia stoją po kilka dni a dział jest martwy. Nie spełnia wymagań pobocznych co jest tutaj lekkim - lecz ma chęci a do tego przyłożył się do podania. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi