Użytkownik yngpolonais Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Nie wiem czy w odpowiednim dziale to robię i czy wgl mogę to robić ale ch*j spytam Czy była by możliwość, żebyście wy jako właściciele oraz wyższa administracja postawić serwer JailBreak do csgo? Byłaby to świetna opcja, gdyż: mod ma duży popyt jak się go rozkręci dzieci by vipa kupowały to stonks idzie w góre ogólnie zajebisty mod nie ma takiego moda na forum i dzięki temu modowi ludzie by wbijali na forum Jakie są wasze zdania odnośnie tej propozycji? Uzasadnijcie swoją odpowiedź chociaż trochę , żeby nie było (jestem na tak/jestem na nie). Oraz przy zamknięciu wątku prosiłbym, także żeby administracja się wypowiedziała czy dany serwer zrobią czy też nie. Edit/ Zawsze mogą być dwa jb do 1.6 i go Edytowane 19 Lutego 2020 przez yngpolonais Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @Trivor o,O Ale jak będzie Jb to chyba do 1.6 taki jak dawniej Trivor miał ;d (Ja bym była też za jb cs go ale noo ;x) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Szczerze może grałem z 2 razy na tym modzie w Cs go XD Jestem na tak. JB jest strasznie popularne EDIT: @Trivor a może GO MOD 1.6? Też strasznie popularne Chętnie bym jakoś pomógł ;D 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Z tego co patrzyłem JB dobrze się kręci w Go jak się właściwie go postawi. Jestem za. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Bardzo dobry pomysł jestem zza Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Sam bym chętnie postawił takie JB, ale fundusze przez moją chorobę są równe 0. Jeśli ktos byłby chętny postawić to mogę pomóc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Serwery Jb są dość popularne więc myślę, że to dobry pomysł ! 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @Trivor temat już trochę stoi. Co myślisz o tym pomyśle? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ja na razie nie zamierzam stawiać takiego serwera. Poza tym nie mam paczki. Może za jakiś czas 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi