Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Propozycja] Wprowadzenie..

Kreska

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Proponuje wprowadzić VoteBan.. który zbanuje na wszystkie możliwe sposoby. Przede wszystkim też mogli byście dodać bany na config. Codziennie praktycznie jest facet który wchodzi odpalony i gra na DD2 w godzinach wieczornych dostaje bany i za chwile znowu wraca i tak  potrafi nawet kilka godzin. Nie którzy admini wiedzą o kogo chodzi. Dzisiaj też taka osoba właśnie gra a nie ma admina. Dajcie nam graczom też możliwość zbanowania takiej kur*y. A jeżeli nie to weźcie mu kurwa zapłacie czy coś aby zmienił sieć bo grać tutaj w nocy to jest tragedia. 

@Bociu @Dusia  Na wielu serwerach spotykam sie z pluginem VoteBan i jest on pożyteczny. Nie spotkałem sie jeszcze w sytuacji aby był nadużywany. Zresztą zawsze można go ustawić aby banował na powiedzmy 5 godzin wiec w razie W nic sie nie dzieje. Kurde widzicie co tutaj się dzieje gość normalnie sie z was śmieje :] Ma konto na forum i pisze wam o tym że możecie mu zapłacić. Śmiech na sali. :) Ostatnio któryś admin "marta..." jakoś tak siedział z nami od 23 do prawie 2 w nocy abyśmy mogli grać bo ten facet wbijał co chwile ale też już siły nie miał. Ja jestem jednym z tych graczy którzy w dzień pracują a w nocy grają jest to dla mnie jakaś forma relaksu po całym dniu za biurkiem. Musicie coś z tym zrobić bo tak dalej być nie może. Czasami jest sytuacja że o tej 24 jest powiedzmy 25 - 26 graczy a gdy on wchodzi liczba spada do 10 - 11... Spróbujcie użyć nowych detektorów chociaż ten facet ma takie cheaty że wątpię wasze siły. Bo pierwszy raz się spotykam z tym że gdy jest np w CT to TT nie widzi na radarze paki bo pokazuje ją w różnych miejscach. Jak sam mówi dla niego wasze bany to nie jest nawet nic trudnego bo zajmuje mu 30 sekund ponowne wejście na serwer. 

Nie wiem jak wy działacie ale nawet tutaj na forum chociaż śmieje sie pod postami nie dostał bana. Zaczynam być coraz bardziej przychylny w jego kierunku bo pokazuje przynajmniej waszą nieudolność :) 

Zapłacie mu to może wam powie jak to zablokować cnie @Marta1337 xDDD 

Edytowane przez Kreska
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

ban na cfg jest aale nic nie daje :) 

wystarczy zmienić cfg i dalej może grać 

• Junior Admin
Junior Admin

Zapłacić to można rodzicą tego czitera by jednak neta mu nie opłacali bo dzieciakowi się w głowie yebie ju XD 

Ban na cfg już jest a co do propozycji vote ban jestem raczej na nie, od tego sa admini by bakowac a nie jakieś płaczki co beda banować każdego z lepszymi statmi, albo się jeszcze zanczną jakieś żarciki na np ts typu "eey dawaj głosuj na tego drugiego w tabeli wyebny go boo go nie lubię czy coś tam 

Admini są od tego by właśnie ogarniać serwer od takich beznadziejnych ludzkich przypadków 

@Kreskadużo jest osób co płaczą bo ktoś lepiej gra a ustawienie że np musi zagłosować 20 osób żeby dana osobę zbanowal jest raczej trochę bez sensu bo raz jedni nie ogarniaja a dwa drudzy mają to gdzieś, jeśli był by jakiś typwy AIM to zagłosowało by może max 8-9 osób? A jak się ustawi na jakąś mniejsza liczbę by zbanowal to wiadomo jak to się skończy 

@Kreskakolega dostał bana ale jak byś nie wiedział to nie masz wystarczających uprawnień by to widzieć gdyż nadałam mu X warnow ;) i tak śmieje się a co ma innego robić? Dla takiej osoby czitowanie jest zabawą i się śmieje ze lecą właśnie takie tematy jak ten na forum z jego powoodu (::  

• Super 3
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1

heh1111.png

• Użytkownik
1 minutę temu, Dusia napisał:

Zapłacić to można rodzicą tego czitera by jednak neta mu nie opłacali bo dzieciakowi się w głowie yebie ju XD 

Ban na cfg już jest a co do propozycja za vote kick jestem raczej na nie, od tego sa admini by bakowac a nie jakieś płaczki co beda banować każdego z lepszymi statmi, albo się jeszcze zanczną jakieś żarciki na np ts typu "eey dawaj głosuj na tego drugiego w tabeli wyebny go boo go nie lubię czy coś tam 

Admini są od tego by właśnie ogarniać serwer od takich beznadziejnych ludzkich przypadków 

Dlatego ten plugin ma mozliwosc ustawienia minimalnej liczby graczy jaka zaglosuje.  :)

• Użytkownik∙

Zrekrutujcie więcej edminów, fajnie sie wkurwiają xD

• Użytkownik∙

Kreska, a tobie 2 i zawsze o 1 więcej :D

Jestem tego samego zdania co dusia i Bociu

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Jak dla mnie bezsensowa propozycja. Tak jak ludzie powiedzieli up jest na tyle adminów praktycznie o każdej porze że nie trzeba tego wprowadzać.

Vote ban , wejdzie ktoś lepszy i odrazu głosowanie? :)

Bez sens ale zostawiam to @Trivor @Kamilek

• Lubię to! 1

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]