Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 24 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dodac serwer discord dla mnie to dobry pomysł ? mam serwer discord dobry jest Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ja jestem na nie głupi pomysł (ale się rozpisałeś ) Ojojj współpraca z Tobą to zły pomysł, nic dobrego by z tego nie wyszło 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 24 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ja za takim czymś jestem za. Już dawałem wcześniej pomysł i miałem taki, że ułatwia adminom jak i graczom gre na serwerach. Nie tylko po przez rozmowę lub kontakt tam to i możliwość zrobienia takiego czegoś, że jak gracz zgłosi daną osobę to przyjdzie powiadomienie do adminów na discordzie o zreportowanym (jego steam id, nick, jaki serwer i za co). Ja tylko wyrażam swoją opinię Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 24 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 ja jestem na nie, zbędne Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 24 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jeśli nawet taki serwer miałby funkcjonować to na 100% założyłby go ktoś z administracji forum czyt. Ja, Trivor czy inni wysoko postawieni. Nie będę się tutaj rozwodził nad tym jak szybko taki serwer można zrobić, a tym bardziej, że jest On darmowy nie tak jak nasz ts3 na którego licencja kosztowała grubo ponad 7 stówek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jestem na nie discord to jest moim zdaniem najgorszy komunikator głosowy jaki jest Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 25 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Jeden komunikator jakim jest ts3 w zupełności wystarczy Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Zbędne, nasz serwer ts3 w zupełności jest wystarczający. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Lutego 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nasz ts3 w zupełności wystarczy. Nie ma co mnożyć bytów. A tym bardziej jak ktoś wyłożył kasę na licencje, to uważam że trzeba to uszanować i spotykać na tym serwerze co mamy . Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Lutego 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi