Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 24 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Twój nick: Zbakane_OkO Nick osoby oskarżonej: @Meluś / Opiekun DD2 #2 Powód (opis sytuacji) : Blokada Vac Dowody: Screen Shot Miejsce zdarzenia: Steam Coś od siebie: PETY AIMBOTA Edit: @Meluś wcale się nie ujebałem twojej osoby :-/ jak ty to twierdzisz. Wcześniej takie tematy pisałem w dziale "Awanse/Degradacje". Powinieneś robić tak samo będąc opiekunem, zamiast tego sam biegasz z vacem. W regulaminie administratora serwera masz: 14. Admin nie może posiadać blokady VAC na koncie. Dopisz tam że opiekun może Kolejny z Vacem i to na opiekuna 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ymm a wiesz ze vaca nie tylko w cs sie dostaje ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 5 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 VAC nie jest na gre CS 1.6 ponieważ serwer ma zablokowane wejście ludzi z takową blokadą - prościej mówiąc, jeśli byłby to VAC na 1.6 to @Meluś nie mógł by nawet wejść na serwer, a wbija i ma się dobrze. Jest to VAC z innej gry, a gdy kolega się opiekuje serwerem CS 1.6 to mam gdzieś czy użył czita np. w Left 4 Dead 2. Odnośnik do komentarza
Użytkownik mihu2137 Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) vac można dostać Counter-Strike: Source Half-Life 2: Deathmatch Day of Defeat: Source Team Fortress 2 Counter-Strike Condition Zero Ricochet Day of Defeat Team Fortress Classic Half-Life: Deathmatch Deathmatch Classic Edytowane 5 Marca 2020 przez mihu2137 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi