Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 28 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się Global Moderator @shinga Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Wydaje się być w porządku;p Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nie mam zielonego pojęcia co ten chłop ma na bani. Wydaje mi się, że to taki typowy no life, siedzi sobie 3/4 życia przed PC i jest zadowolony. Skacze po sieciach, przez chwile jest grzeczny i posłuszny, a jak mu się znudzi to troluje i wymyśla głupoty. Koniec końców chyba jest spoko, jeszcze nie widziałem, żeby cos rozjebał na jakimś forum. Nigdy go bliżej nie poznałem, PODOBNO przydupasi dziewczynom przez internet-przegryw bardzo. Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Nie umie grać na arenie. Nie lubi jak ktoś go raszuje na arenie. Nie umie grać w CS:GO. Jest osobą w porządku-można z nim pogadać, pośmiać. Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Osobiście nie znam Shingi, lecz na forum jest bardzo pomocny. Wydaje mi się, że jest dosyć opanowaną osobą Anonim Użytkownika nr. 5: ---> No więc tak, prywatnie się z Nim nie znam w ogóle, natomiast z tego, co zaobserwowałem będąc tu na sieci, to wydaje się być spoczko ziomkiem. Raczej konfliktowy nie jest, przynajmniej ja nie zauważyłem by z kimś miał kosę xD. Wydaje Mi się być typem takiego "śmieszka". Ogólnie daje raczej pozytywne wrażenie o sobie. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Dzban, ignorant, egoista, samolub, nie szanuje ludzi, dla rangi zrobi wszystko, smutny człowiek, prowokator, dla korzyści zrobi wszystko by zaszkodzić osobie znajomej czy nawet przypadkowej, czepia się o wszystko, biurokrata, który ślepo stoi za regulaminem, wydaje mi się, że dla własnego ego sprzedałby rodzinę. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Dobra szynka z niego, lepsza niż krakowska, ma fajne chleby czasami na avku. Za stary jest na globala Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Osobiście nie znam, ale pewnie jest duszą towarzystwa, wywiązuje się znakomicie ze swoich obowiązków jako gm, poczucie humoru też ma, widząc po Strefoboxie. Hmm co by tu jeszcze? Chyba nic Pozdrówka. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Moim zdaniem jest przyjebany. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Hymn... nie znam go jakoś dobrze, ale mogę stwierdzić, że jest kreatywną, miło i otwartą osobą. Jest także, bardzo aktywny na forum między innymi dzięki niemu jest ono uporządkowane i z dnia na dzień ulepszane. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Jeśli chodzi o shinge to wydaję się być spoko. Czasami ma swoje odchyły, dziwne nastroje, ale ogólnie jest w porządku. Stara się dobrze pracować na forum, wydaję się, że jest ambitny. Lubi trzymać porządek. Da się z nim normalnie pogadać. Nawet o wszystkim. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Wydaje mi się, że jest w porządku. Robi dobrą robotę, jaki jest? Osobiście nie wiem, ale nie widziałem by był jakiś konfliktowy. Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Jest bardzo pozytywną osobą, nie mam z nim żadnej spiny. Pomocny jest i zasługiwał na tego globala. Dzięki za pomoc w instrukcji moda sb. Pozdrawiam go. Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Jest miłą, fajną osobą da się z nim porozmawiać, nie znam osoby tak bardzo, ale widzę, że bardzo dobrze, że z nami jest i dobrze wykonuje swoje zadania teraz na urlopie, ale stara się dużo. Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Hmmm.. Szynka to dobry chłopak, bardzo miły, pomocny i z poczuciem humoru, lecz często ma swoje foszki i się obraża nie wiadomo o co. :< Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Szanuję, jak każdą osobę poświęcającą swój czas na rozwój sieci Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Myślę, że jest spoko ziomkiem, pomocny, miły :D i czasami mnie denerwuje, myślę, że nadaje się na rangę J@, ponieważ ogarnia i dużo czasu poświęca na forum :) i chciałem go pozdrowić serdecznie :) i tak jesteś największym botem w cs 1.6 Anonim Użytkownika nr. 18: ---> Pomocny i miły zazwyczaj, jedyna osoba, która zasługiwała na tego GM. Anonim Użytkownika nr. 19: --->Nie znam za bardzo jeszcze tutaj osób. Dobra z niego szyneczka, wieczny śpioch. Nawet bardzo dobrze się z nim rozmawia. Tylko troszkę słabej muzyki słucha. 6 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Super praca @Dusia. W sumie jak zawsze. Iż nie miałem jak udzielić opinii o @shinga sam sądzę, że jest spokojnym oraz bardzo miłym i pomocnym Global-moderatorem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Bardzo dobra robote leci + miło sie czyta. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dobra robota + Fajne odpowiedzi Kiedy ze mną? Heh 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ajjj karamba 'Dzban, ignorant, egoista, samolub, nie szanuje ludzi, dla rangi zrobi wszystko, smutny człowiek, prowokator, dla korzyści zrobi wszystko by zaszkodzić osobie znajomej czy nawet przypadkowej, czepia się o wszystko, biurokrata, który ślepo stoi za regulaminem' ^ A kiedyś taki dobry moderator 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dobrze jest Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 28 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Dobra praca poleciało serce ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi