onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Nick z CS: jebac orange Admin banujący: Pewnie Kamilek Serwer: dd2#1 Data zdarzenia: Przed chwila Opis sytuacji: Wczesniej normalnie wbilem Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): - Wycinek bana z konsoli: Connecting to 145.239.23.161:27110... You have been banned from this server. @Jasiekjak mam Ci podac link do bana jak ban jest dodany przez Kamilka przez "addban" ? Edytowane 29 Lutego 2020 przez o9u 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 @Kamilek W takim razie czekamy na Twoją Odpowiedz. edit: @Kamilek Możesz to w końcu Wyjaśnić ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Stasiek Chmura Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Wiem ,że nie moge się tutaj wypowiadać, ale Kamilek zawsze wchodzi na serwer bierze "IP", i banuje przez "ftp" cwaniak. Nie wiem dlaczego takowa osoba ma taką range jak nawet rozpisac nie potrafi kogoś, a jedyne co potrafi zrobić na serwerze gdy gra to zaspamić y@ jakimś "SVIP'em do kupna". Pozdrawiam z cieplej Polski. @Kamilek nikt oprocz ciebie nie ma dostępu ftp, i nie banują niektórzy admini mają trudności z obłsugą amxmodmenu, a co dopiero z wpisaniem w konsole komendy. Edytowane 1 Marca 2020 przez Stasiek Chmura 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 To nie ja dalem ale sprawdze kto dal wiec dzis to ogarne jak czas znajde Odnośnik do komentarza
onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Ile jeszcze bede czekal az to sprawdzisz? Nie chce mi sie znowu czekac 5 dni na ub 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Trivor temat stoi od soboty co z nim robimy. ?? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Wyslij mi IP zbanowane. lub sid Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi