Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Siemka wpadłem na pomysł by było można wnieść na serwer "Medale" pewnie nie którzy wiedzą o co Chodzi a inni nie więc tłumaczę ! Medal jest Srebny złoty i brązowy i pierwsze trzy osoby z najlepszymi statami dostają medal NP: Kevin 55;12 Złoty medal Juurek 49;1 srebny medal Kaśka 33;11 brązowy a to nie wszystko było by można zbierać medale np; przez tydzień lub jakiś czas i kto by miał dużo medali by mógł zamienić np na vipa lub inną przywileje PDW !!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 konkret fajne gdyby wprowadzono to również na #2.A co do vipa to np 100 złotych medali to svip na tydzień 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 29 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jestem za. Fajny pomysł i na pewno będzie większa rywalizacja 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Były już medale i ciągle się bugowały i same problemy z tym były raaczej na nie jestem 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jeżeli zostaną dodane tak jak powinny i nie będzie bugów jestem jak najbardziej za. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Stasiek Chmura Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 jest to zbędne.. jezeli chcesz to mozesz swoj własny ranking zrobić, a nie zasmiecać jakimiś bez sensu pluginamy serwer. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @Dusia @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Wgram, zobaczymy czy się nie będzie bugować, jak nie będziecie używać to usunę. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi