Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Smieszne xD

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kamilek

Nick : Kamilek 
Czas i data zdarzenia :Teraz    :)
Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Możesz się odwołać tutaj https://strefaskilla.pl/forum/418-odwo%C5%82anie-od-bana-na-czat/  co to ma byc ja nic nie zrobilem tylko prawde napisalem  :)

Cos od siebie: A tak siedze sobie na sb i pisze cala prawde jej  a ona mi blokade   dala  ciekawie na ile  jak sama nie ogarnia  widac   i jeszcze ma tego moda sb  :D  masakra ciekawie kto jej dal    jak sama prowokuje  i sie smieje ze mnie   i taki ma byc moderator sb  ;) prosze jej o zebranie bo nie ogarnia   tego moda moim zdaniem  :D   i prosze o odblokowanie mi sb    :)

Ciekawie na ile mam tego bloka bo nie napisala mi nawet  tego widac ze nie ogarnieta  i  mnie teraz wkurzyla  widac ze nie ogarnia  moda sb !!!!!!!!!!!!!!!!!!

@Malma  MalmaDzisiaj 10:37

Btw sama go wczoraj prowokowałaś wiec sobie tez daj bana 

• Użytkownik∙

Kamil bylem przy tej sytuacji i to bylo tak, ze ona napisala ,,pal gume" w celach chumorystycznych ty wzìąłeś to na powaznie i nastepnie do kazdego wysylales wiadomosci typu ,,ona nie pokazuje zdjec bo jest nie ladna fuuu".  Ona skonczyla temat z toba napisala cytuje ,, mozesz mnie ignorowac" i pisala z kims innym. A ty dalej prowokowales tym, ze jest nie ladna itp. 

Ale zeby nie bylo, ze jej bronie. 

Co do ciebie @kocimientka ty jako moderator powinnas dawac przyklad a nie wchodzic w nie potrzebne dyskusje. Zamiast pisac do niego moglas dac mu od razu blocka a tak stalo sie co stalo.

Dla mnie oby dwoje zachowaliscie sie nie adekwatnie do sytuacji :)

• Użytkowniczka

Na początku traktowałam to wszytsko jako luźną rozmowe, śmieszki śmieszkami bo znamy się dość dlugo, a po tym zaczales pisac do ludzi na moj temat załączam screeny z sb, upominałam ze dwa razy zebyś hamował siebie i swoje słownictwo, nizej tylko kilka screenow. Od samego początku jak weszłam  to miales jakis problem ze przyszlam no to obrócilam to w zart, ale po czasie zaczales juz troche przesadzac i nadałam ci blokade na 8h. ;) 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

• Lubię to! 1
Gość Kamilek
3 minuty temu, kocimientka napisał:

Na początku traktowałam to wszytsko jako luźną rozmowe, śmieszki śmieszkami bo znamy się dość dlugo, a po tym zaczales pisac do ludzi na moj temat załączam screeny z sb, upominałam ze dwa razy zebyś hamował siebie i swoje słownictwo, nizej tylko kilka screenow. Od samego początku jak weszłam  to miales jakis problem ze przyszlam no to obrócilam to w zart, ale po czasie zaczales juz troche przesadzac i nadałam ci blokade na 8h. ;) 

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

MalmaDzisiaj 10:37

Btw sama go wczoraj prowokowałaś wiec sobie tez daj bana    :)  ona moze potwierdzic   :)  jak prowokowalas wczoraj wiec  trzym sie juz ok    

Sama sobie daj  bana blokade  bo wczoraj sama prowowkolas mnie wiec     :)

@Malma Potwierdzisz  ;) ??  

• Użytkowniczka

Przy wczorajszej sytuacji była nie tylko ona ale i @Zmiksowany przy czym wszyscy śmieszkowalismy, nikt sie o nic nie obrażał a ty nagle masz jakiś problem :) 

Gość Kamilek
1 minutę temu, kocimientka napisał:

Przy wczorajszej sytuacji była nie tylko ona ale i @Zmiksowany przy czym wszyscy śmieszkowalismy, nikt sie o nic nie obrażał a ty nagle masz jakiś problem :) 

Prowokolas mnie wiec   sama sie kur daj bana   za to bo teraz taka grzeczna  a teraz mi dalas blokade wiec sama sobie daj za wczoraj wiec  ja tego tak nie zostawie  tyle w temacie  :) 

Bede tyle to razy pisac odwolanie jak  nikt z  tym nie zrobi porzadek zeby taka osoba miala  moda  zeby prowowkowac  osoby ! 

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Mod modem czatu, powinnaś nie wchodzić w żadne głupie konwersacje z tą osobą, a widać że nic do Ciebie nie dociera,czasami lubisz rzucić marnym prowem <- Przyjrze się wczorajszą sytuacją i wyciagne wnioski. Kamilek tak jak ty nie jest święty, ale kara za bardzo surowa.

@Kamilek skracam Ci czas do 2h

Pozdrawiam

@kocimientka po twojej wczorajszej prowokacji na czatboxie, również otrzymujesz blokade na 2h, skontaktuje się jeszcze z administracją, "śmieszkowanie" z osób będą moderatorem czatu jest NIEDOPUSZCZALNE.

DZIWIE SIE ŻE ADMINISTRATOR BĘDĄC NA CZACIE NIC Z TYM NIE ZROBIŁ

c5d15cac3a5a0547aefad5c40e1d2775.png

ea8d3b8aa3b160d5a651ecef544e4f97.png

c78531633558a937ae1d6eaac76198e9.png

1b13ecdce0ea9654c0c6a138400aa64c.png

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]