Gość Kamilek Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Nick : Kamilek Czas i data zdarzenia :Teraz Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Możesz się odwołać tutaj https://strefaskilla.pl/forum/418-odwo%C5%82anie-od-bana-na-czat/ co to ma byc ja nic nie zrobilem tylko prawde napisalem Cos od siebie: A tak siedze sobie na sb i pisze cala prawde jej a ona mi blokade dala ciekawie na ile jak sama nie ogarnia widac i jeszcze ma tego moda sb masakra ciekawie kto jej dal jak sama prowokuje i sie smieje ze mnie i taki ma byc moderator sb prosze jej o zebranie bo nie ogarnia tego moda moim zdaniem i prosze o odblokowanie mi sb Ciekawie na ile mam tego bloka bo nie napisala mi nawet tego widac ze nie ogarnieta i mnie teraz wkurzyla widac ze nie ogarnia moda sb !!!!!!!!!!!!!!!!!! @Malma MalmaDzisiaj 10:37 Btw sama go wczoraj prowokowałaś wiec sobie tez daj bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Kamil bylem przy tej sytuacji i to bylo tak, ze ona napisala ,,pal gume" w celach chumorystycznych ty wzìąłeś to na powaznie i nastepnie do kazdego wysylales wiadomosci typu ,,ona nie pokazuje zdjec bo jest nie ladna fuuu". Ona skonczyla temat z toba napisala cytuje ,, mozesz mnie ignorowac" i pisala z kims innym. A ty dalej prowokowales tym, ze jest nie ladna itp. Ale zeby nie bylo, ze jej bronie. Co do ciebie @kocimientka ty jako moderator powinnas dawac przyklad a nie wchodzic w nie potrzebne dyskusje. Zamiast pisac do niego moglas dac mu od razu blocka a tak stalo sie co stalo. Dla mnie oby dwoje zachowaliscie sie nie adekwatnie do sytuacji Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Na początku traktowałam to wszytsko jako luźną rozmowe, śmieszki śmieszkami bo znamy się dość dlugo, a po tym zaczales pisac do ludzi na moj temat załączam screeny z sb, upominałam ze dwa razy zebyś hamował siebie i swoje słownictwo, nizej tylko kilka screenow. Od samego początku jak weszłam to miales jakis problem ze przyszlam no to obrócilam to w zart, ale po czasie zaczales juz troche przesadzac i nadałam ci blokade na 8h. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 3 minuty temu, kocimientka napisał: Na początku traktowałam to wszytsko jako luźną rozmowe, śmieszki śmieszkami bo znamy się dość dlugo, a po tym zaczales pisac do ludzi na moj temat załączam screeny z sb, upominałam ze dwa razy zebyś hamował siebie i swoje słownictwo, nizej tylko kilka screenow. Od samego początku jak weszłam to miales jakis problem ze przyszlam no to obrócilam to w zart, ale po czasie zaczales juz troche przesadzac i nadałam ci blokade na 8h. MalmaDzisiaj 10:37 Btw sama go wczoraj prowokowałaś wiec sobie tez daj bana ona moze potwierdzic jak prowokowalas wczoraj wiec trzym sie juz ok Sama sobie daj bana blokade bo wczoraj sama prowowkolas mnie wiec @Malma Potwierdzisz ?? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 1 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Przy wczorajszej sytuacji była nie tylko ona ale i @Zmiksowany przy czym wszyscy śmieszkowalismy, nikt sie o nic nie obrażał a ty nagle masz jakiś problem Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 1 minutę temu, kocimientka napisał: Przy wczorajszej sytuacji była nie tylko ona ale i @Zmiksowany przy czym wszyscy śmieszkowalismy, nikt sie o nic nie obrażał a ty nagle masz jakiś problem Prowokolas mnie wiec sama sie kur daj bana za to bo teraz taka grzeczna a teraz mi dalas blokade wiec sama sobie daj za wczoraj wiec ja tego tak nie zostawie tyle w temacie Bede tyle to razy pisac odwolanie jak nikt z tym nie zrobi porzadek zeby taka osoba miala moda zeby prowowkowac osoby ! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Mod modem czatu, powinnaś nie wchodzić w żadne głupie konwersacje z tą osobą, a widać że nic do Ciebie nie dociera,czasami lubisz rzucić marnym prowem <- Przyjrze się wczorajszą sytuacją i wyciagne wnioski. Kamilek tak jak ty nie jest święty, ale kara za bardzo surowa. @Kamilek skracam Ci czas do 2h Pozdrawiam @kocimientka po twojej wczorajszej prowokacji na czatboxie, również otrzymujesz blokade na 2h, skontaktuje się jeszcze z administracją, "śmieszkowanie" z osób będą moderatorem czatu jest NIEDOPUSZCZALNE. DZIWIE SIE ŻE ADMINISTRATOR BĘDĄC NA CZACIE NIC Z TYM NIE ZROBIŁ 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi