Użytkownik BUh' Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Witam. składam podanie ponieważ mam bardzo dużo czasu na grę i mógłbym pomóc w dopilnowaniu serwera , starałbym się aby był spokój i porządek i spełniałbym wszystkie funkcje jakie są przypisane Administracji . Pozdrawiam Serdecznie ! Nick: ωєє∂ ツ Wiek: 21 Steam ID:https://steamcommunity.com/id/EBEEBEEBEEBEBE/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: tak Kilka zdań o sobie: mam 21 lat pochodzę z Wrocławia na codzień trenuje box resztę czasu spędzam na csku a więc moja aktywność na serwerze była by bardzo częsta Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 5/6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: tak Edytowane 2 Marca 2020 przez WeeD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 +Wiek +/-gt -konto na forum Dałbym mu okres próbny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 + Wiek + Aktywność konto stworzone ostatnio ale powód podał, i to nie jest nic złego Jestem zdecydowanie na TAK - na serwerze bardzo lubiany i znany przez większą ilość osób. Pozdrawiam cię Odnośnik do komentarza
Użytkownik SeI3a Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 +wiek +aktywnosc +Ogarnięty Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Wszyscy go znają i szanują mam nadzieje, że spełnisz się w funkcji admina , w razie jakichkolwiek pytań pisz do mnie służe pomoca Pozdro D3$iK Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi