Użytkownik global Opublikowano 3 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) witam witam pisz,aby powiedziec ze ,zostalem nie słusznie zbanowany nick: global csgo nie oge znalezc mojego bana Twój nick:global Link do profilu steam: Nick admina banującego:katowadre- Data i czas zdarzenia:01.03 11:24 Serwer (mod):StrefaSkilla.pl | PUBLIC [!ws|!knife|!gloves][Ra... Opis sytuacji:grałem sobie i po prostu dostałem bana nie wiem z jakiego powodu Wycinek z konsoli:tak Edytowane 3 Marca 2020 przez global Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Miałeś na odwołanie 48h i niestety się w czasie nie zmieściłeś więc ub nie będzie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi