Użytkownik∙ ToMegaWejscie Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Twój nick: ToMegaWejscie Nick osoby oskarżonej: @Lopuss Powód (opis sytuacji) : spamowanie na boxie emotkami, lub byle czym tylko po to aby nabić wpisy. Dowody: na dole Miejsce zdarzenia: chatbox Coś od siebie: no ukarać go trzeba. To jest z ostatnich 30minut, a codziennie nabija tak z 200wpisow XD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 po 1 robiłem to z odstępami a ty wziąłeś i wszystko skleiłeś po 2 nie rób z siebie idioty po 3 sam ty do mnie wypisujesz itp a teraz skargę piszesz Pozdro 600 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szczurek PDW Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Potwierdzam. Starałem się go upominać, jednakże dalej to robił. Powinien odpocząć chyba. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMegaWejscie Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Co skleilem? Ćpunie masz godziny wypisane po prawej stronie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 widać żę to jest sklejone spójrzcie na godziny 12;56 nagle 12;51 XDDDD 3 Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 4 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Nie widzę tutaj informacji że nie wolno "spamować" emotkami lub innymi krótkimi wypowiedziami w różnym odstępie czasu. Koledzy i tak powinni dostać urlop od Strefobox'a za wyzywanie się wzajemnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi