Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nick:Manieczek!^^ Wiek:16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): nie nalicza gt chyba jeszcze. Link do steam (z grą cs 1.6):https://steamcommunity.com/profiles/76561198968957453/home Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego Ty?:Dlaczego ja?Dlatego,że jestem ogarnięty i miałem już nie raz admina na serwerach typu jb,zm,cs go mod.Ogarniam całe amxmodmenu i wiem co i jak tam sie robi.Także chce was przekonać do was tym,że gram na tym serwerze i w ógule.Regulamin znam i nie mam problemów aby go przestrzegać ale są osoby,które nie przestrzegają i trzeba się tym zająć.Myślę,że nadaję się na to stanowiska. Kontakt:gg,steam,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ogólnie powiem tak. Znam Cie z innego forum i tam leciałeś na rangi. A gdy ją dostałeś to rezygnowałeś po dwóch, trzech dniach. Lecz tutaj sądzę, że tak nie zrobisz i jestem na TAK. +Wiek +konto na forum +/-podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi