Użytkownik KochamCieMarta Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Siemka od kilku dni z prawej strony ekranu mam w grze/lobby ciągle jakąś tarcze.. Nie wiem co to jest.. Czy to każdy ma czy coś wcisnąłem i nie mam pojęcia? @Rustic tak ;_; i dalej nic.. #2 zmiana rozdzielczości nic nie daje.. aplikacji zadnych po za csgo w tle nie mam.. spójność też wszystko git.. nic nie podmieniałem a powinienem? właśnie wszystko jest tak jak powinno być i to jest największy problem ze cholera wie co to 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 5 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Zrób reinstalacje na inny dysk jak nie zadziała podmienić config albo wpisz unbindall Edytowane 6 Marca 2020 przez Rustic Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Tylko w cs czy nawet jak jestes na pulpicie? ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Spróbuj CTRL + SHIFT + S Odnośnik do komentarza
Użytkownik KochamCieMarta Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 08:48, shinga napisał: Spróbuj CTRL + SHIFT + S nic nie zmieniło.. W dniu 6.03.2020 o 07:56, KUBI napisał: Tylko w cs czy nawet jak jestes na pulpicie? tylko w cs:go, w 1.6 nic nie mam takiego ani w innych grach.. W dniu 6.03.2020 o 00:35, Rustic napisał: Zrób reinstalacje na inny dysk jak nie zadziała podmienić config albo wpisz unbindall mam tylko 1 dysk w laptopie.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 5 minut temu, Pvtryk napisał: nic nie zmieniło.. tylko w cs:go, w 1.6 nic nie mam takiego ani w innych grach.. mam tylko 1 dysk w laptopie.. To może zrób tego formata bo ja naprawdę widzę takie coś pierwszy raz od początku cs'a ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi