Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Kupiłem se dopiero klase premium chce zrobić questy a pisze że zrobiłem już te questy czyli jest błąd min zrobiłem je na klasie Rusher chce odnowa robic na klasie P mistrz surf i nie moge robic misij a na każdej klasie chyba powinienem móc @Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 *Gdy mam item zawodowy zabójca wyświetla się na srodku ekranu że musze posiadać klase (premium) Niesmiertelnik żeby uzywać tego itemu też jest tak z innymi itemami nie pamietami którymi. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 19 minut temu, ¢zєкσℓα∂кα napisał: *Gdy mam item zawodowy zabójca wyświetla się na srodku ekranu że musze posiadać klase (premium) Niesmiertelnik żeby uzywać tego itemu też jest tak z innymi itemami nie pamietami którymi. zrobione. a z tymi misjami chyba to tak po prostu działa, musisz skonczyć wszystkie może Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 9 minut temu, Trivor napisał: zrobione. a z tymi misjami chyba to tak po prostu działa, musisz skonczyć wszystkie może No jak działa nigdy tak nie działa nie moge robić misij na nowej klasie bez misij lvl sie tak słabo wbija powinno być że na każdej klasie możesz robić misje.. Chyba że już jest taki plugin to trudno musze czekać do 50lvl na nowej klasie żeby robić nowe misje.. Ps: Co z topką lvl i z tym GT? @Trivor sory że tak cię oznaczam, ale wtedy napewno odpiszesz XD Edytowane 6 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 zawsze mozna zwiekszyc exp. bede na kompie to zrobie tamte dwie rzeczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Trivor napisał: zawsze mozna zwiekszyc exp. bede na kompie to zrobie tamte dwie rzeczy Okej. I no można zwiększyć exp bo mało po prostu leci. @Trivor nie wiem o co chodzi można kupic SVIPA na /sklepsms a nie wiadomo co on ma bo nie ma /svip /vip Edytowane 6 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 EXP zwiekszylem, co do toplvl to jak bede mial wiecej czasu, bo trzeba tam wszystkie klasy pododawac GT tez podpialem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 @TrivorOgólnie kolejny błąd dopiero od dziś jest m.in Na początku rundy niby przenosi jest po równo w składach a po 2m. nagle jest 8ct na 1tt i tak ciągle albo 1tt na 8ct to jest zbugowane i zepsute. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 dokladnie tak wlasnie mialem to pisac ale tutaj mnie uprzedzil 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 @Trivorto jak z tym nie da się grać na tym surfie jak ciągle jest 8ct na 1tt bo te dobieranie składów się zjebało.. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 sprawdzcie teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) @Trivor dalej nie działa wbijam a tu typ jest sam nas 4 a ma staty 0/4 więc. @edit dobra zauwazyłem że narazie jest git Edytowane 7 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 CODlvl dziś pod wieczór będą zrobione, sprawdźcie jak to zadziała. Komendy: /toplvl /myxp Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 12 minut temu, Trivor napisał: CODlvl dziś pod wieczór będą zrobione, sprawdźcie jak to zadziała. Komendy: /toplvl /myxp Okej jakbyś dał dokładną godzine Pójdę i sprawdze. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 za 3 minuty. do sprawdzenia tamte 2 komendy i jeszcze ta jako kolejna /codtop15 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 5 minut temu, Trivor napisał: za 3 minuty. do sprawdzenia tamte 2 komendy i jeszcze ta jako kolejna /codtop15 /TOPLVL nie działa tak samo /myxp coś tam działa pisze Klasa 0 nickow 0lvl po prostu do wywalenia /codtop15 Działa normalnie pokazuje nicki,lvl expa wszystko więc jest Git Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi