Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Przepraszam, dlaczego ten pies nie jest na smyczy? - To nie mój pies. - Jak to nie pański? - No nie jest mój. - Przecież widzę, że to pański pies! - Nie. - Nie? To niech pan przejdzie na drugą stronę ulicy! (facet przechodzi) - I co?! Poszedł za panem! To pański pies! - To nie jest mój pies. - To niech pan przejdzie jeszcze raz! (facet przechodzi) - Ten pies za panem chodzi, nie oszuka mnie pan, to pański pies! - Panie, on się do mnie tak samo przypierdo**ł, jak i pan! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 XDDD 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 6 Marca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 dobre 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 heh kox 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 6 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dobre hah Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi