Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Cześć przychodzę z propozycją o dodanie skinów do deagla,awp,m4a1,aka m.in złote (0 fps przez nie spada więc jest git) I Vip mógłby wybrać lub SVIP pod komendą /skiny Moglibyście jeszcze jakiś fajny nóż dodać dla vipa/svipa Bo te są takie brzydkie XD Edytowane 8 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Jestem w 50% przekonany Bo z drugiej strony po co komu skiny na surfie xD? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 59 minut temu, Vuwek napisał: Jestem w 50% przekonany Bo z drugiej strony po co komu skiny na surfie xD? Wiem wiem dlatego sobie możesz je wybrać nikt nie musi je obowiązkowo mięć ja przyznam się że fajnie mi się gra z skinami takimi lekkimi jak złote Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Narazie jestem na nie ponieważ jest jeszcze dosyć dużo błędów które trzeba ponaprawiac a gdzie czas żeby się zająć tym narazie nie Weźmy naprawmy błędy wszystkie potem można pomyśleć o skinach itp Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Godzinę temu, Manieczek!^^ napisał: Narazie jestem na nie ponieważ jest jeszcze dosyć dużo błędów które trzeba ponaprawiac a gdzie czas żeby się zająć tym narazie nie Weźmy naprawmy błędy wszystkie potem można pomyśleć o skinach itp Xd Wiesz że wgranie skinów trwa 30sek XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 8 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Dobra trwa 30 sekund a jak spowodują błędy jakieś podtrzymuje swoje nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 @Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 10 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 W dniu 8.03.2020 o 16:15, ¢zєкσℓα∂кα napisał: Wiem wiem dlatego sobie możesz je wybrać nikt nie musi je obowiązkowo mięć ja przyznam się że fajnie mi się gra z skinami takimi lekkimi jak złote Mozesz wgrac swoje modele jak Ci tqk zalezy. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @Trivormożesz zamknąć jak chcesz to sam jakieś skiny wgraj dla Svipa Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Zobaczymy jakie VIP będzie miał przywileje Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi