Użytkownik NoWy Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Nick: NoWy Wiek: 16 Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199001633621/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/NoWy/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: TAK Wiedza o Sourcemodzie: mniej więcej 6/7 na 10 Kilka zdań o sobie: Jestem Patryk i chodzę do pierwszej klasy liceum, uczę się w Katowicach a mieszkam w Olkuszu. Gram w CS:GO 4 lata i się znam trochę na sprawach administracyjnych jak również umiem rozpoznać gdy ktoś używa wspomagaczy a to podanie pisze dlatego że mimo dużej ilości adminów nie widuje ich aż tak często w tygodniu a że jestem często chciał bym pomóc w pilnowaniu go gdyż siedząc dziś na serwerze spotkałem gracza z cheatami i nie tylko ja to potwierdzę że nie było adminów i chłop grał przez długi czas oraz przegrał na kilkanaście mapek i większość osób się wnerwiało więc proszę o rozpatrzenie tego podania. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 4/5 czasami może się uda dłużej Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: TAK Edytowane 9 Marca 2020 przez NoWy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +wiek +gt -aktywnośc na forum okres probny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bula Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +wiek +mily gracz Ogolnie jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik saku Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +MIŁY zawodnik +dobrze gra +w uj aktywny +respekt graczy wobec niego B U M P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 +Wiek +Aktywność +GT z sm mogę ci pomóc i podać wszystkie komendy co i jak -Don't bully me :c Jestem na TAK. Pozytywna i znana mordka na serwie Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 No cóż tu dużo mówić +/- wiek +gt +sm +dobrze szczelosz z tej AWuPy XD - popraw swój staż na forum i będzie git :p Na TAK Pozdrawiam Dr3Sik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 9 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi