Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 11 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 1. Nick: Haxuwer.- 2. Wiek: 15 3. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Sądzę, że jestem aktywny iż nie spełniam wymagania gdzie konto musi posiadać ileś miesięcy. Lecz moja aktywność z czego np : wynikają posty czy też reputacje. Mam siedem wygranych dni w dwa tygodnie jakoś. Nie mam z nikim spin na forum i sądzę, że tak pozostanie. Staram się być aktywny w redakcji pomagać @Dusia w robieniu napisów czy też w innych pracach. Staram się by wszystko w redakcji było dobrze i sądzę, że dwa dni w ciągu dwóch tygodni na forum to nawet dużo, lecz na pewno będę miał więcej. ##W podaniu mogą się wypowiadać wyższe rangi @Trivor @Dusia 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Najważniejsze z wymagań jest właśnie staż, więc na razie muszę odrzucić "Stały BYWALEC" a nie Chwilowy Bywalec,,, 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi