Stały Bywalec iksiu Opublikowano 12 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: iksiu' Imię: Kamil Wiek (dokłada data): 23 lata - 05.07.1996 SID: STEAM_0:0:20675746 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że ok. 4 godzin, cały czas mam dostęp mobilny także jestem na bieżąco Opisz siebie: Mam na imię Kamil, aktualnie mieszkam w Warszawie i wolnym czasie tak jak każdy lubię sobie pograć w cs'a. Interesuję się sportem oraz grafiką, jestem osobą sumienną, nie oceniam ludzi "z góry", łatwo nawiązuję nowe kontakty Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc obecnej ekipie UBT, mam doświadczenie w ocenianiu demek oraz SS'ów Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Jeszcze nie (szybko się uczę) Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobra Kontakt: steam/forum @GENERAL ALADEEN gram w tę gierkę 12lat i nie jedno demo oceniałem, nieskromnie powiem że ani razu się nie pomyliłem, wszystko ładnie rozpisane zawsze Edytowane 13 Marca 2020 przez iksiu 4 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Na tak raczej +staż -/+ aktywność +wiek +mało ubt 1.6 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 na tak wiek aktywny -doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Na początku napiszę tak. Jesteś aktywną osobą z tego co widać na forum i po twoim profilu. Spełniasz wymagania masz doświadczenie, lecz szkoda, że podanie jest tak słabo napisane iż wiem, że stać Cie na więcej. Ekipa UBT 1.6 składa się tak na prawdę z samego @GENERAL ALADEEN który coś w niej robi. Bez obrazy dla innych członków. Sądzę, że przyda nam się na pewno dodatkowy oraz doświadczony nowy UBT. Reasumując : +wiek +chęci +aktywność -doświadczenie -podanie napisane bardzo słabo Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Jestem na TAK + wiek, + aktywny, + +mało ubt 1.6, - doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Na tak +wiek +ogarniety i pomocny + aktywny + dzisiaj piątek Pozdrawiam.Jeden z kolegów na serwerze DD2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Można dać ci szanse na TAK + Wiek + Kulturalny + chęć pomocy + Brak osób na tym stanowisku. Pamiętaj ze jak zostaniesz przyjęty mała inspekcja będzie zobaczymy co umiesz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 To podanie na UBT a nie moderatora/redaktora faceta ma umieć rozpisywać demka, a nie pisać artykuły, znam go i mogę potwierdzić że nadaje się w 100% na to stanowisko +staż w grze +chęć pomocy, bardzo aktywny +ogarnia i umie ocenić kto gra "klar" a kto się "pali" Na - tylko to że lubi przediadywac w ciemni na boxach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jesteś osoba dość znaną, która wywodzi się z nawet dobrej aktywności na forum - a to najważniejsze. Jak możesz zauważyć skład UBT jest znikomy, bo zaledwie wynosi, aż *1*. Z racji tego można być dać szanse Twojej osobie za chęci do pomocy oraz wiek, ponieważ gdy teraz spojrzałem na pare osób i darowałem im wiek, to później przez ich zachowanie.. żałowałem, że w ich podaniach byłem ZA. A jeżeli chodzi o Twoje doświadczenie to będziesz miał duże pole do popisu podczas testu na UBT. Jestem na tak, powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Również jestem na Tak +Wiek +Aktywność +Chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PrzemeK Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jestem na TAK + wiek, + aktywny, + +mało ubt 1.6, 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Zawsze można dać szansę, niech się wykaże + Wiek (Myślę, że wystarczająco dorosły ) + Spore zapotrzebowanie na ubt CS 1.6 + Aktywność + Staż w grze -Doświadczenie (ale skoro szybko się uczysz) -Podanie (mogłeś się trochę bardziej rozpisać) Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Po konto w bansie zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi