Użytkownik Szadi Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sjemanko @Trivor Jak sam widziales 2 raz pod rzad kladlem pake bedac sam na serwie tzn z Toba na spekcie i 2x zbugowalo mnie tak ze steama wyjebalo w kosmos:/ nie wiem czy to wina tego jebanego koronawirusa (joke) ale problem juz jest od jakis 3 miesiecy Prosilbym w imieniu chyba Wszystkich Graczy o naprawienie tego bo kazdy sie o to wkurwia juz powoli 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 13 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Potwierdzam, bardzo częsty błąd. Jak podkładam pakę to prawie zawsze mnie wywala z cs’a, nie miałem tak jak @Szadi żeby wywaliło mi steam ale jest to bardzo uciążliwe. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Już wiadome czemu mnie wywalało. Potwierdzam błąd. Tylko, że mi wywala samego csa a nie steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 7 godzin temu, Haxuwer.- napisał: Już wiadome czemu mnie wywalało. Potwierdzam błąd. Tylko, że mi wywala samego csa a nie steam Mam to samo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 15 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Widocznie źle kable łączycie w C4 i jest taka eksplozja, że wam CS'a wywala, a Szadiemu nawet steama 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Trivor @Meluś jaka decyzja? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 @Geralt z Rivii - nie wiadomo jakie pluginy się gryzą. Trzeba by było wyłączać po 1 pluginie i sprawdzać co najmniej przez 4-6 godzin czy nie wystąpi ten bug. I od nowa z następnym pluginem. Trochę to pracochłonne. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Sprawdzcie teraz Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi