Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Z racji, iż jest zero grafików, a przydałoby się ruszyć ten dział, zostaje otwarta szybka rekrutacja. wzór: Imię: Wiek: Jakich programów używasz do grafiki?: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Imię: Michał Wiek: 27 Jakich programów używasz do grafiki?: Głównie ps cs 6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 10 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): przykładowe pracę mamy na szablonet.pl , styl NightSkill oraz Mesk. Wykonane na zamówienie w mojej firmie oraz prawa zostały przekazane na szablonet. Tak z innej beczki głownie zajmuję się tworzeniem styli pod fora csa, zatem myślę że jakieś drobne prace dla graczy typu sygnatury nie będą problemem Kontakt: Forum NIE JESTEM GŁÓWNYM WYKONAWCĄ SZABLONÓW, W KODOWANIU ORAZ GRAFICE WSPÓŁPRACOWAŁ PAWEŁ ORAZ ATSGRAPHIC 1 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #Cichy(-.^)hood Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Imię: Arkadiusz Wiek: 22 Jakich programów używasz do grafiki?: PS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wszystko zależne od rozwinięcia działu graficznego Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: pw lub fb na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik hsmonst3r Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nick: hsmonst3r. Imię: Marcin. Wiek: 21 ('99). Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop CC 2018, Lightroom, Gimp. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Z Racji, że pracuje po 10h dziennie, to myślę po pracy, gdzieś z 3-4h i na przerwach w pracy. Co drugi tydzień mam 5 dni wolnego, więc nawet i 5 dni mogę siedzieć jak jest lockdown. W sumie to przez ten lockdown siedzę cały czas przed monitorem. Opisz siebie: Młody, energiczny człowiek, czasami toksyczny, realista patrzący na świat z przymrużonym okiem. Wyprowadziłem się z Polski w tamtym roku do Anglii, po nieprzyjęciu mnie do służby w Straży Granicznej. Wyjechałem za tzw. większym keszem. Hobbystycznie zajmuję się grafiką rastrową, motoryzacją (Mój instagram wszystko o Tym mówi ) Absolwent technikum informatycznego (zdany egzamin e.12 i e.13, miałem poprawić w tym roku e.14, ale lockdown zniszczył moje plany). Właściciel serwera Minecraft. Dlaczego akurat Ty?: Nie raz urzędowałem na randze grafika w topowych forach. Nigdy nie było na mnie skarg co do spraw w dziale graficznym + @ LEGENDAR mnie namawiał do złożenia tego podania. Chciałem sobie dać spokój, ale lubię to robić. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7-8/10. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): [zdjęcie usunięte] Proszę się nie sugerować "reklamą". [zdjęcie usunięte] Kontakt: Snapchat: apacze Instagram: rzaboll Steam: hsmonst3r Pw na forum. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sai Opublikowano 26 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Imię:Bartosz Wiek:15 Jakich programów używasz do grafiki?:Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:zależy minimum 4-5 Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:8 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/user/SajekbezjajekXD/posts Kontakt: Steam Forum DC Ts 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BunnyFight Opublikowano 20 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nick: @ BunnyFight Wiek:18 Jakich programów używasz do grafiki?:PhotoShop/PS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:1-5 godzin Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:6.5 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt:GG:70895309 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 29 Października 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Imię: Kacper. Wiek: 17. Jakich programów używasz do grafiki?: A. CS 6, GIMP2, Corel Draw, do pomocy używam tablet graficzny. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Pn - Czw (3,5h - 4h), Pt - Nd (4h - 5,5h). Z racji iż panuje pandemia COVID-19 czas ten może się nawet wydłużyć dwukrotnie, ze względu na przymusowe przebywanie w domu uczniów oraz studentów w Polsce. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 9/10, w dalszym ciągu doskonale swoje możliwości. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Forum, Steam, Facebook - wyłącznie dla Administracji, GaduGadu. ##Zdaje sobie doskonale sprawę, że na Sieci przebywam zaledwie dwa dni. Aczkolwiek deklaruje się z miejsca, iż zostaję tutaj na dłużej! 2 1 Cytuj Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 29 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Stało się.... Imię: Marcin Wiek: 17 Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe PS. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7/10. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam/PW na forum 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik PapiDamnVinci Opublikowano 19 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Imię: Damian Wiek: 21 Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe photoshop cs6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależność jest od dnia lecz raczej nie będzie problemu nawet w robocie by wejść Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8,5 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eagle_Hunter Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) 999 Edytowane 14 Lipca 2021 przez Eagle_Hunter 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik swabian Opublikowano 26 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Imię: Patryk Wiek: 21 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 1-2h Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6.5 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): cenzura - (nazwa innego forum) cenzura - (nazwa innego forum) To tylko kilka z moich prac, od jakiegoś czasu przestałem brać aktywny udział w forach CS i myślę, że jest to dobry czas na powrót do tworzenia grafik. Kontakt: Forum/steam głównie Cytuj Użytkownik forum w pełni zgadza się i akceptuje Regulamin. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Clay. Opublikowano 22 Listopada 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Imię: Łukasz Wiek: 27 Jakich programów używasz do grafiki?: PS CS6 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2/3h Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6/7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): dałem więcej bo nie mogę się zdecydować Kontakt: FORUM/STEAM/ FB Pozdrawiam! Edytowane 22 Listopada 2021 przez Clay. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik MaTTy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Imię: Mateusz Wiek: 26 Jakich programów używasz do grafiki?: GIMP,Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem codziennie. W każdej wolnej chwili. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Podane Kontakt: W sygnaturze Jestem początkującym ale ambitnym Może dostanę szansę Pozdrawiam ! 1 2 Cytuj Jeżeli chcesz się zemną skontaktować : 𝓖𝓖: 74613401 𝓢𝓽𝓮𝓪𝓶 :https://steamcommunity.com/id/MaTTy962/ 𝓟𝓦 - MaTTy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Imię: Patryk Wiek: 23 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: w tygodniu po 1-2h wieczorami a w weekend cały czas mam w tle odpalone Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 8?? Nie mnie oceniać moje prace XD Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): wrzucam 3 randomowe prace plus w tym poście udostępniłem jeszcze jedną swoją Kontakt: steam, gg, pw, dsc 3 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 20 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 19 Jakich programów używasz do grafiki?: Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jeśli chodzi o dział grafiki to 2-3h, a ogólnie na forum więcej ale zależy też od dnia. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Jeśli mam być szczery to nie wiem, dałbym mocne 5 według mojej własnej opinii. Kontakt: GG 74716224 / Forum / Facebook / Steam Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Codziennie próbuje robić coś nowszego w gimpie oraz przechodzę specjalne szkolenie u @ MARCINEK;^) Edytowane 20 Marca 2022 przez ZwYroL 5 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Szybka rekrutacja na grafika zostaje ponownie otwarta! Zapraszam do składania podań 2 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik kvozx Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Imię: Mateusz Wiek: 19 Jakich programów używasz do grafiki?: photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tyle ile bedzie trzeba, oraz tyle na ile pozwoli mi praca;D Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/aCFbj9g Kontakt: forum 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 2 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Imię: Kamil Wiek: 21 Jakich programów używasz do grafiki?: Aktualnie tylko photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Odkąd tylko przybyłem to praktycznie prawie cały czas spędzam w photoshopie i robię grafiki, czy to sygnatury, avatary czy też dla typerki lub redakcji. Każdą wolną chwilę jestem w stanie spędzić w photoshopie na rzecz forum co chyba trochę udowodniłem, a tak ogólnie to raczej nawet parę godzin dziennie, czasami nawet zdarzy się więcej. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Nie mi to oceniać szczerze i mimo wszystko nie oceniłbym się zbyt dobrze, bo póki co zlecane były proste przeróbki czy dodawanie napisu, ale najważniejsze dla mnie jest to że praca podoba się osobie dla której ją robię. Powiedziałbym że 5/10 jak nie trochę mniej. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/O1ofiqM https://imgur.com/ufbuvk7 https://imgur.com/a/AiHv6px Kontakt: Forum / Discord: kur0saki_ichigo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 18 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 19 Jakich programów używasz do grafiki?: Głównie Photoshop, pobocznie Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W tygodniu od 14 do wieczora, w weekendy cały czas Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Myślę, że 7,5/10, cały czas się dokształcam i szukam czegoś nowego Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://strefaskilla.pl/temat/53530-coś-na-szybko/ Kontakt: FB, Steam, GG Mam kilka pomysłów co do działu graficznego, dlatego chcę wdrażać je już pełnoprawnie jako grafik, chce aby ten dział ciągle żył bo to moja pasja właśnie grafika. Uwielbiam robić coś dla kogoś i myślę, że ta posada jest właśnie idealna dla mnie Edytowane 18 Listopada 2023 przez MnX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Na ten moment szybka rekrutacja na Grafika zostaje zamknięta gdyż dwie osoby spokojnie sobie poradzą z ogarnianiem zleceń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 31 Grudnia 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Szybka rekrutacja na grafika zostaje otwarta! Zapraszam do składania podań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 6 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Imię: Kuba Wiek: 18 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od dnia, czasami 2,3H czasami więcej Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/rsq9U5i | https://strefaskilla.pl/temat/41921-galeria-haqi Kontakt: DC | FORUM 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik BeeMay Opublikowano 14 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Imię: Igor Wiek: 22 Jakich programów używasz do grafiki?: PS, Gimp Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od godzin pracy jednakże w większości mojego wolnego czasu (czytaj 2-5h). Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 to idealna ocena, cały czas się uczę. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/hVg5LI8 - Tworzyłem grafiki dla osób z FiveM, jak i Awatary / Bannery / Sygnatury dla Osób z zamkniętej już sieci serwerów. Kontakt: FORUM | STEAM | DC: beemay *PS. Wiadomym jest dla mnie niespełnianie wymagań jednakże szukam zajęcia które pozwoli mi zająć wolny czas i działać dalej w tym co zaczęło mnie interesować już kilka lat temu - GRAFIKA Edytowane 14 Stycznia 2024 przez BeeMay 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 4 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Imię: Dominik Wiek: 21 lat Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop/Adobe Illustrator/Photoshop na telefonie/Gif marker na telefonie. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Myślę, że jestem skłonny poświęcić od 1-3h dziennie, ze względu na serwer również, jak i życie prywatne. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?:Myślę, że moje umiejętności oceniam na 6/7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Discord/Pw Forum/GG/Mess 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 4 Lutego 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Szybka rekrutacja zostaję otwarta! Po odejściu d3x'a jestem zmuszony ponownie ją otworzyć, zapraszam do składania podań! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi