Użytkownik Papaj Opublikowano 23 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Imię: Kacper Wiek: 17 Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop (przewaznie to), coreldraw, adobe illustrator Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4h lub wiecej zalezy od dnia i roboty irl/ jestem na profilu graficznym Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: GG | DC | Forum CO DO PRAC ROBILEM JE DLA KLIENTOW KTORZY TAK CHCIELI ABY WYSZLO A UMIEM LEPIEJ mam tez inne prace ale bym musial poszukac Hana_Montana, 24 Marca 2024 Okres próbny! Słyszałem, że masz doświadczenie w robieniu grafiki, a aktualnie nie mamy żadnego grafika, więc idealny czas dla ciebie, żebyś się wykazał na owej randze. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Imię: Krzysiek Wiek: 26 Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop / After Effect Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ciężko to stwierdzić, zależy jak mi trasy wypadają (bo jeżdżę ciężarówką), ale zazwyczaj jak widzę zlecenie to jest zrobione na drugi dzień Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5 (to co ja robię to kropla w morzu, i daleko mi do ideału, osobiście i tak wydaje mi się, że zawyżyłem ta ocenę) Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Steam (jest w profilu), bądź PW na forum. Tutaj dużo pisania by było, bo troche zabawy z tym zleceniem było, z grubsza są tam fotki reto i grafiki wycięte z jego okładek albumów, poskładane i dobrane tak by jakoś to wyglądało. Tutaj wleciał napis + "sparkles", że tak powiem ale nie do końca to jest on Zajączki i jajka to gotowe rendery jak coś. Tutaj to tylko animacja tekstu wleciała + delikatne sparklesy, reszta to fragment jakiegoś tam anime czy czegoś xD Tutaj wleciała animacja tekstu jak i samego obrazka, że tak powiem. Po prawej wrzucam oryginał z zlecenia Hany. Od siebie dodam, że nie mam jakiś super umiejętności, coś tam się bawię w wolnym czasie, szkoły żadnej o kierunku graficznym czy coś nie skończyłem, jestem typowym samoukiem, który coś tam babra się w tych programikach i próbuje. Podania bym nie składał, bo mi tam rangi są nie potrzebne do wykonywania zleceń, ale skłoniło mnie to, że nie mam dostępu do działu Zlecenia+ i nie mogę tam działać Jak ktoś te moje wypociny przeczytał od deski do deski, to gratuluje i Pozdrawiam Hana_Montana, 30 Marca 2024 Przyjmuję, odbierz rangę w odpowiednim dziale 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Zamykam szybką rekrutację. Zapraszam do pisania podań w normalniej formie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Szybka rekrutacja ponownie otwarta, zapraszam do składania podań Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 9 Października 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Imię: Dawid. Wiek: 20 (10.06.2004 r.). Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że tyle co na poprzedniej randze czyli bardzo dużo. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 myślę, że to dobra ocena. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Odsyłam do tematów: 1. KLIK 2. KLIK 3. KLIK I chyba najbardziej wpadł w oko mój projekt stylu w wersji świątecznej, który zawitał w tamte święta tu na forum Kontakt: FB, DC, Steam Krzysiek, 9 Października 2024 Jako, że byłeś już grafikiem tutaj, to przyjmuje powiedzmy, że na "okres próbny", tylko popraw swoją aktywność na forum i będzie klasa 😁 Zgłoś się po range s odpowiednimi dziale. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Lutego 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 Szybka rekrutacja otwarta. Zapraszam do składania podań ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 5 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 Imię: Fabian Wiek: 20 Jakich programów używasz do grafiki?: Canva, gimp, photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3/4 godziny Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 5 (Wciąż się uczę) Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: Messenger, discord, forum Krzysiek, 5 Maja 2025 Przyjmuje na okres próbny (2 tygodnie), mało chętnych na to stanowisko, a ty masz krótki staż. Dlatego okres próbny, popraw w tym czasie swoją aktywność jeśli chodzi o samo forum, jak i dział graficzny. Odbierz range w odpowiednim dziale. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2025 (edytowane) Imię: Ania. Wiek: 24. Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva , Photoshop, adobe express. Ile czasu jesteś w stanie dziennie powświęcić na forum : Lekko 3 godziny na pewno. Na ile oceniach swoje umiejętności (1-10) : tak z 6. Twoje przykładowe prace ( co najmniej 3) : Edytowane 14 Grudnia 2025 przez Szatan_aniusia Przyjaciel <3, 15 Grudnia 2025 Przyjmuje, odbierz rangę w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 17 Grudnia 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2025 Imię: Dawid Wiek: 21 Jakich programów używasz do grafiki?: Adobe Photoshop Ile czasu jesteś w stanie dziennie powświęcić na forum: Kilka godzin (3-4) Na ile oceniach swoje umiejętności (1-10): 6 Twoje przykładowe prace ( co najmniej 3): KLIK <- Moje prace, fajnie by było znów wrócić na grafika i móc 100% poświęcić się temu bez innych pobocznych rang Dobrze, też by było rozkręcić trochę dział grafiki Mimo, że mało się udzielam na forum to przesiaduje tu bardzo długo Pozdrowionka Kontakt: PW/Steam/FB Przyjaciel <3, 20 Grudnia 2025 Przyjmuje, odbierz rangę w odpowiednim dziale. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi