Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Siemka wszystkim. Od pewnego czasu widzę, że aktywność w dziale serwera jest zerowa. Najbardziej nie pokoi mnie osoba --> @True <-- . Dla sprostowania kim on w ogóle jest. Jest to opiekun naszego serwera dd2 #1 który z tego co widzę na razie nic z serwerem nie robi i ma na to wywalone kompletnie. Dlaczego tak sądzę? Dlatego, że ostatnio na forum był szesnaście dni temu (16). Z tego co wiem również nie zgłaszał nic o swojej nie obecności nie ma urlopu, więc jak dla mnie nie ma usprawiedliwienia na jego nie obecność. Załączam niżej screnshota z ostatniego logowania użytkownika na naszym forum. W CZARNYM PROSTOKĄCIE MACIE OSTATNIE LOGOWANIE Pora coś z tym zrobić może? Pozdrawiam Hax 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Faktycznie tak jak kolega napisał TRZEBA COS Z TYM ZROBIC! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 wywalony, rekrutacja na opiekuna: Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi