Użytkownik http Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przede wszystkim brakuje człowieka, który miałby troszkę większą władzę niż admin na serwerze. Wiadomo, że Adek jest dobrym właścicielem może czasami trudno niego trafić, ale rozumiem go bo jakbym ja był właścicielem i miał 4 serwery nad głową oraz forum to naprawdę byłoby mi ciężko. Dlatego doszedłem do wniosku, iż mógłbym wyciągnąć pomocną dłoń i pomóc Adkowi w rozwijaniu serwera jailbreak. Wydaję mi się, że jestem jedną z niewielu osób na jailu, która może objąć to stanowisko w moim odczuciu nie brakuję mi niczego, znam bardzo dobrze serwer, gracze mnie lubią i znają, nie mam problemu z poprawnym wysławianiem się czy też pisownią oraz mam doświadczenie w opiekowaniu się nad serwerami jailbreak. Wszystkie podstawy typu nadawanie flag etc są mi znane tylko muszę sobie poprzypominać, bo po prostu od jakiegoś roku nic nie robiłem z tym związanego. Na końcu znam bardzo dobrze stałych graczy wiem kogo mógłbym przyjąć na strażnika, a kogo nie, bo znam lepiej community niż Adek, który nie jest wstanie grać tyle co ja. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Jak wyżej zostało to napisane serwera jailbreak. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Odpowiedź brzmi tak. Znajomość amxx i panelu (0-10): Trudno mi to określić naprawdę, ale wydaję mi się, że 7 (niektórzy mogą myśleć, ze jak na opiekuna to dosyć mało, ale dajcie mi się wykazać ludzie całe życie się uczą czyż nie?) Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Broń boże nie będzie problemu jak będę miał wykupić jakąś reklamę czy cokolwiek. Coś o sobie: Oh god najgorsza lubryka. Zatem jestem Kacper aktualnie przeżyłem 17 wiosen, bo tak się składa, że wyszedłem na ten świat 21 marca czyli jak wiemy w pierwszy dzień wiosny. Jestem osobą miła, inteligentną z którą możecie porozmawiać na różne tematy nie tylko gry. Aktualnie uczęszczam do pierwszej klasy liceum gdzie rozszerzyłem nasz ojczysty język, język angielski oraz historie. Na co dzień jestem osobą wrażliwa, nieśmiałą co może po pisaniu ewentualnie rozmowie ze mną na forum nie widać, ale naprawdę tak jest. Uwielbiam sport jestem bardzo aktywny i pykam sobie amatorsko w piłkę nożną (mogłem nieamatorsko, lecz wyszło troszkę inaczej). Wydaje mi się, że powinniśmy zakończyć to przechwalenie się bo pomyślą, iż mają do czynienia z jakimś narcyzem. Tak na końcu jestem przeprzystojnym blondynem, a no tak zapomniałem. Wymagania : 16+ = ✔ Ogarnięty = ✔ Pomocny = ✔ Znany = ✔ Dobra opinia u wyższej Administracji = Tutaj możemy dyskutować, bo wymieniłem się kilkoma ostrymi słowami z adkiem na gadu gadu, ale chyba kuma, że chce jak najlepiej dla serwera. Znajomość panelu amx/Ftp = ✔ (w stopniu opiekuna) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tak, + Aktywność + Amxx + Wiek Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Także jestem na TAK Po podaniu widać że kolega ogarnięty +amxx +wiek +aktywność na serwie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Również na tak +Rozpisane +amxx +wiek +Aktywność +Znany i lubiany Opiekun się przyda Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na Tak: + Podanie solidnie napisane + wiek + aktywność na serwerze + amx Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 + AMX. + Wiek. + Obecność na serwerze. Na tak. [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik z3d. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 +amx +wiek +staż na serwere +podanie Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Słoniu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem na tak Podanie ładne napisane Staż na serwerze wiek Amx Wsparcie na reklamę serwera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik kacper. Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Na tak +Aktywny na jb +wiek -/+amxx bo to w końcu opiekun +składka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem na tak! + wiek + ogarnięty + wsparcie finansowe + kulturalny + aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Składka +Staż na serwerze +AMX Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlancioR Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Na Tak +wiek +Ładne Podanie +AMX +Chęć Pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Wielkie Tak! +Spełnia wszystkie wymagania +Chęci +/-amx +Podanie przekonuje Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Jestem na tak +Wiek +Ogarnięty +Składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi