Użytkownik FreeKill Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Imię: Jakub Wiek: ~22 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłka Nożna - dokładnie La Liga (Hiszpania) Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Bo sądzę, że dość dobrze znam się na tejże lidze i interesuję się właśnie La Ligą. Ożywię troszkę ten dział i postaram się z czasem dodawać kolejne ligi Sądzę, że będzie to fajne urozmaicenie bo wielu ludzi interesuje się piłką nożną a szczególnie właśnie tą ligą Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jestem na TAK nie ma żadnego typera ani pół chętnego na tą posadę,a widać że kolega wyraża chęci więc można dać szansę +wiek +chęć do pracy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dezerter Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na Tak! + Brak typerów + Wiek + Interesuje się piłką i dobrze się zna + Fajne urozmaicenie do zycia forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na tak +wiek +brak typerów +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 +Wiek +Chęci +Brak typerów Na Tak Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na Tak: + Brak Typera + Wiek + chęć do pracy Odnośnik do komentarza
Użytkownik z3d. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jestem na Tak. Powody UP! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na tak: + Chętny Typer się przyda, + Aktywny, Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Tak, + Wiek + Brak typera + Moja ulubiona dyscyplina Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na tak Wiek przydałby się typer Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi