Użytkownik∙ Skolim Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: Skolim Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Skolimeq/ Nick admina banującego: Domal Data i czas zdarzenia: wczoraj ok. 14 Serwer: 3 Maps Opis sytuacji: No ogólnie wbił admin jeszcze ze starej sieci na którym był serwer on napisał ooooo skolim a ja siema boostowany DMG i perma dał. W ogóle skąd on miał flagi na tym serwerze jeszcze? Trochę lipa prosze o wyjaśnienie sprawy Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check StrefaSkilla.pl -> Bany for more info. @Trivor Edytowane 16 Marca 2020 przez Skolim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Skolim Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 W tabeli serwerów jest 4Maps ale nazywa sie 3Maps w csgo Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @Trivor oznaczyłbyś mi tego admina, iż nie mogę go na forum odnaleźć ;/? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ub + flagi zabrane adminom Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi