Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Banik za wh XD

Rutek.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Savage.

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199011488168/

Nick admina banującego: Bociu

Data i czas zdarzenia: 16 March 15:08

Serwer: Only AWP Cs Go

Opis sytuacji: Gram sobie dzień jak co dzień wale sobie po 30/40 fragów i dostaje perma z dupy za wh XD To że ktoś jest lepszy nie znaczy że ma wh wariaciku :c

Wycinek z konsoli: nie pokazuje mi

Zapraszam do rozpisania :) Już dawno bym vaca dostał gdybym "cheatowal" bo mam przegrane 110 godzin

A to gdybym grał tak samo ale miałbym kupione konto to bym nie dostał bana XD ? becz00nia

Dzięki wariaciki za free reputacje. Bobaski się zebrały co liżą osobom wyższym/znanym dupę i haha pod moim postem dają a nawet mojej gry nie widzieli XD żenada 

Widzę że te później coś się przedłuża ? sad czekam ??

@D3$iK właśnie widzę wasze doświadczenie (ban czystej osoby) XD "Strefaskilla" czekam aż ubteam sprwadzi moje demka z mapek :) i prosiłbym o to żeby zrobił to jakiś lepszy ubteam a nie jakiś pierwszy lepszy :) A jeżeli pierwszy odrzuci to od razu będę się odwoływał żeby sprawdził to drugi ubteamer bo mam do tego takie prawo :D 

@Bociu bo ja czekam na te rozpisanie zapewne ubteam też :( A teraz muszę grać na innych sieciach sprężaj się :zakochany:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gościu gdybyś obejrzał akcje Klaudii na admin_esp byś się za głowę złapał ona wali po 30/5 na mape, wariaciku większość lepszych graczy ma podejrzane akcje na admin_espie widze twoje "doświadczenie"

Przypomne że jest to serwer only awp gdzie się gra 11v11 trzeba być przygotowanym na przeciwnika w każdym nawet nie spodziewanym miejscu :) 

Gracz który ma razem na oko 5/6k? godzin w csie potrafi być szybszy i domyślać się gdzie jest przeciwnik :* Pozdrawiam 

koxik tez moja ulubiona mapa :) także wiem też jak grać na tej mapce 

Coś mi się wydaję właśnie że nie należysz do tych najlepszych graczy byczku XD Czekamy na werdykt naszych kochanych ubteamerów oni będą wiedzieli najlepiej  :* 

Byczku na hitka na tych awpkach jesteś, pewnie się wypociłeś żeby ta topke wbic i mi pokazac jaki ty to dobry jesteś XD gram tu od 2 tygodni i jakoś ani razu cie nie widziałem a nagle z dupy grać zacząłeś i pierwsza mapa odkąd cię zobaczyłem i banicja XD

Edytowane przez Savage.
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

@Bociu 48h na rozpisanie dema i wyjaśnienia sytuacji. 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Podczas tego gdy dostałeś bana także byłem na spekcie z @Bociu i wspólnie podjęliśmy ta decyzje ? Jak dla mnie bociu tak naprawdę by nie musiał nawet rozpisywać tego demka, ponieważ moim zdanie jesteś poprostu spalony. Twoje teksty w stylu wariaciku i beczOOnia powodują, ze tylko się pogrążasz. Piszesz odwołanie od bana i dajesz takie teksty w kierunku do admina ? Za przeproszeniem kurwa gościu nie rób sobie beki z Bocia tutaj na forum, bo ma on duzooo większe doświadczenie od Ciebie. 
Bez ponownego oglądania demka moja odpowiedz na twoje odwołanie brzmi NIE 

Pozdrawiam Dr3SiK ?

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

@Bociu daj linka do demka. I sprawdzę to możliwe że do dzisiaj

• Użytkownik

1.  Czysto zwykłe wcelowanie. Nie widział nikogo po prawej więc domyślać się można że przeciwnik może pojawić się z lewej.  B-

2. Moim zdaniem tutaj zaczęliście gadać więc nie chciał wychylać aczkolwiek było to lekko podejrzane.  Ale raczej czysto. B-

3. Spalony celujesz przez ścianę [Tak można się tego spodziewać. Ale nie jak ty idziesz celownikiem  za modelem postaci] B+

Dodam od siebie czasówkę 9:57 nawet nie sprawdzasz pozycji na prawej stronie za tą kolumną? Dokładnie wiesz gdzie znajduje się przeciwnik bez żadnego infa celownik leci na model postaci.  B+

4. Spalony idealnie jeszcze używa drugie scopa żeby wcelować się w przeciwnika.  B+

5.  Zwykły bait nic nadzwyczajnego B-

6. Celujesz przez skrzynkę drugi raz celownik leci na model B+

7.  Sprawdziłeś górę nie zauważyłeś nikogo więc wcelowałeś się w dół.  B-

8. Zwykłe wcelowanie się w dziurę nic podejrzanego B-

9. Rzeczywiście dosyć śmieszna sytuacja widząc że przeciwnik wybiegnie ci wcelujesz się w niego gdy on sie zatrzymuje twój celownik wraca na swoja pozycje ale nagle on wybiega więc twój celownik leci na jego model B+

10. Lecisz za przeciwnikiem pod tobą jednocześnie sprawdzając czy drugi za filara na ciebie nie wyjdzie[O KTÓRYM NIE MIAŁEŚ POJĘCIA ŻE TAM JEST] B+

A więc zgadzam się z @Bociu gracz używa wspomagacza.  Gracz nie dostaje UB. 

Zapraszam do odwołania się do innego członka UBT :)

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]