Gość Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nick na serwerze: SŁODKI SEBUŚ Wiek: 20 Lat Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :Obecnie nie. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] :8 Steam ID:STEAM_0:0:93461440 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: Ponieważ myślę, że nadaję się do bycia adminem zmniejszyłbym liczba cheaterów na serwerze świetnie się dogaduję z graczami jestem raczej charyzmatyczną osobą znają mnie na paru serwerach wystarczy popytać na posadzie mi zależy nie z kwestii rangi, a z kwestii czystości, ponieważ gram w csa regularnie w różnych godzinach nawet tych porannych. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Sebastian mieszkam w Ostródzie w województwie warmińsko-mazurskim trenuje na siłowni oraz interesuję się boksem, jak i sportami sylwetkowymi jestem pozytywną osobą z dużym dystansem do siebie. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/SŁODKI SEBUŚ/145.239.23.161:27110/ Kontakt: https://steamcommunity.com/id/framuszka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 No niech będzie Ci jestem na tak -Ładnie podanie -wiek -Aktywność A i tez jestem z mazur może na piwko coś się zgadamy lub coś więcej hehe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreska Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Jestem na tak Argumenty na nie - Konto pod podanie - Gra tak na prawdę od dwóch dni na serwerze może i ma mało przegrane godzin - Podanie w kit Argumenty na tak - Dojrzaly - Charakterek ma i bardzo komunikatywny jest :p - Serwer mało ma adminów w późnych porach lub porannych - Przyda się pomoc lopusiowi :c :C xDD Edytowane 16 Marca 2020 przez Kreska Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Kreska napisał: Jestem neutralny bo na nie - Konto pod podanie - Gra tak na prawdę od dwóch dni na serwerze może i ma mało przegrane godzin - Podanie w kit a na tak - Dojrzaly - Charakterek ma i bardzo komunikatywny jest :p - Serwer mało ma adminów w późnych porach lub porannych spadaj na dd2 #1 grać a nie xd Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Trochę za krótko z nami jesteś. Jestem na NIE. - Konto pod podanie . GT też nie powala - Pograj jeszcze trochę z nami daj się innym poznać na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 sory ale na nie -nikt cie nie zna -grasz na serwerze dziś dopiero pierwszy raz z czego 2 mapki siedziałeś na sspec +wiek Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) 9 minut temu, DarkeV napisał: sory ale na nie -nikt cie nie zna -grasz na serwerze dziś dopiero pierwszy raz z czego 2 mapki siedziałeś na sspec +wiek Mylisz się chłopaku co do tego, że gram tu 1 raz na nsie często grałem. Na forum się nie udzielałem i nie zakładałem konta, bo nie było potrzeby, ale widzę coraz więcej odpalonych w późnych godzinach czy też porannych dlatego podanie złożyłem wraz z założeniem konta, bo jak widać potrzeba jest. Oczywiście stan mojej aktywności na serwerze będzie się zwiększał z każdym dniem. Edytowane 16 Marca 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karolinka ` Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 mozna dac szanse - wiek - skladka - mikrofon - checi, a malo adminow jest - kultura 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na nie - gt xDD - nikt Cię nie zna + wiek + steam Przegraj trochę godzin na serwerze, udzielaj się na forum, to będę na tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Kto Ty jesteś? -wypowiadasz się w swoim podaniu -gt +wiek Posiedź z nami troszkę i dopiero potem składaj podania Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 3 godziny temu, Karolinka ` napisał: mozna dac szanse - wiek - skladka - mikrofon - checi, a malo adminow jest - kultura dobra chlopie, jesli ona Ci dala szanse, to mozesz to zapisac w osiagnieciach zyciowych, od poczatku jak ja znam nigdy nie widzialem, zeby sie wypowiadala w podaniach powiedzmy, ze jestem na tak. Chuj wam z tego, ze chlop nie gra za czesto. Moze grac i dwa dni, ale robic po 3 godziny na dzien, a inni adminek gra sobie od miesiaca, a tygodniowo robi ledwo 7 godzin. Kulturę masz, chamem bez ambicji nie jesteś, więc czemu nie? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na Nie - Konto pod podanie - Nie spełniasz wymagań - Wypowiadasz się w swoim podaniu - Słabe GT Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Potrzeba adminów Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi