Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Zrobiliście zapasy z powodu koronavirusa? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tak, mam zapas kawy na 2 miesiace +/- Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 17 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tak, ale tylko w razie kwarantanny, jakby ktoś z moich lokatorów został uznany potencjalnie chorego. Akurat jest wysokie prawdopodobieństwo, moja mama pracuje w sklepie kosmetycznym, więc wiadomo, każdy przychodzi po żele i inne szmery bajery. Zrobiliśmy zapasy tak na 2/3 tygodnie, uzupełniając je co tydzień, żeby te 2 były min. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 parę piw i prawie cały plecak coca coli i 2 paczki kiepów więc nie za dużo a na tydzień starczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 nie, wywalone w to coś Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Oczywiście dużo, dużo, dużo chipsów energetyków izotoników i szczypta depresji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Destruktor Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Byliśmy na dodatkowych zakupach i niby zapasy zrobione. No ale to były normalne zakupy, a nie jak niektórzy, co kupują ryż i papier za 2k Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie nic nie robiłem bo aczkolwiek byłem na zakupach to pusto było i nic kupić nie można było Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) A tam zapasy od razu, rodzina u mnie bardziej panikuje niż ja, ale nie zrobiłem dla SB jakiś szczególnych zapasów . 3 paczki fajek, jedzenia w domu jest sporo, myślę że starczy na tydzień. Poza tym straszne pustki na półkach ludzie panikują u mnie i tragedia z tymi najważniejszymi rzeczami do spożycia. Edytowane 17 Marca 2020 przez Przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 U mnie zawsze zapasy są robione, nie jeździmy codziennie do sklepu tylko co tydzień/dwa. No chyba, że chlebek ( bo musi być ładny, chrupiący, puszysty ) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tikey Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) nie robiłem i raczej nie bede robil Edytowane 17 Marca 2020 przez Tikey 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 17 Marca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie robiłem zapasów, kupuję na bieżąco 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi