Użytkownik z3d. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Imię: Kamil Wiek: Aktualnie posiadam piętnaście lat. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Wyobrażam sobie serię, którą bym prowadził regularnie, pod nazwą ,, Pod Odstrzałem ''. Tylko tę serię prowadziłbym po swojemu, tak jak kiedyś na innym forum, gdzie każdemu się podobało Robiłbym również rozwinięte wywiady oraz ciekawostki Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Hmm, jestem ogarniętym 15-latkiem, posiadam wysoką znajomość ortografii oraz byłem już kiedyś redaktorem Jak dobrze znasz naszą sieć?: Pogrywam na tej sieci na Awp oraz DD2. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Doświadczenie mam jako redaktor, lecz nigdy nie robiłem gazetek oraz blogów. @Nicolcia źle zrozumiałaś, umiem robić gazetki, lecz nigdy nie robiłym szkolnych gazetek Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez z3d. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jestem na Nie -Wiek -Podanie nie przekonuję -Twierdzisz, że nie umiesz robić gazetek ? Bo moim zdaniem w redakcji najważniejsze są właśnie gazetki. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 - Wiek - Staż na forum - aktywność Nazywaj temat normalnie, a nie "?" Jeśli kiedyś prowadziłeś serię "pod odstrzałem" swoim sposobem może warto pokazać jak to robiłeś. - "Prosimy o dłuższą wypowiedź" napisałeś dokładnie jedno zdanie. Podsumowując: Jestem na Nie. Masz słabą aktywność na forum, rejestracja 06.06.2018r (3dni temu) . Podanie bardzo słabo napisane, powinno być bardziej rozwinięte, więcej szczegółów w końcu to podanie na Redaktora. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Niestety ale jestem na NIE -/+ Wiek ( w zasadzie nie gra roli to takie pośrednie) - Podanie strasznie kiepsko napisane, mogłeś porozwijać. Jako redaktor tez pisałbyś tak na "odwal" żeby tylko było??? - Pisze wyraźnie "dłuższa odpowiedź" a Ty nie potrafisz 2 zdań zmajstrować... Redaktor powinien ładnie i zgrabnie się rozpisywać. - Nazwij temat normalnie np podanie a nie "?", co to ma wgl znaczyć? Może to zapytanie czy wgl warto czytać to podanie??? Podsumowując popraw trochę swój język, i spróbuj napisać podanie za kilka dni. Rozpisz się w nim bardziej, zachęć Nas abyśmy zagłosowali na TAK, bo sądzę, że jest w Tobie potęcjał ale po takim podaniu na pewno Redaktora nie dostaniesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jestem na Nie -Podanie jak na redaktora słabe. -wiek. -aktywność na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi