Użytkownik Skibanczyk Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) nick:Skibanczyk Godzina:18.03.2020 13 45 link:https://steamcommunity.com/id/skibanczyk/ nick admina:Seba serwer:54.37.133.164:27015 strefa skilla public Opis:grałem normalnie bez wspomagaczy gdy zabiłem 3 razy z rzędu admina,ten zaczął "płakać" że latam odpalony.Grałem z innymi adminami i moderatorami i nic nie mówili że latam odpalony także nie rozumiem oskrażeń.Jest to 2 sytuacja z tym adminem.AutoBH,gram prawie 3-4h dziennie na serwerach bh wiec wiem jak sie go po prostu robi wycinek:Disconnect: You have been banned by this server, check StrefaSkilla.pl for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check StrefaSkilla.pl for more info. Edytowane 18 Marca 2020 przez Skibanczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jajko Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Zastosuj się do wzoru Twój nick: Link do profilu steam: Nick admina banującego: Data i czas zdarzenia: Serwer: Opis sytuacji: Wycinek z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sebaa Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) xd Edytowane 18 Marca 2020 przez Sebaa Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 @SeBa masz 48 godzin na rozpiskę demka. W innym przypadku gracz dostanie unbana. Tyle z mojej strony, Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 @SeBa ostatni raz na forum był 8 LIPCA! To ci żart że jeszcze posiada admina @KatowADRE- kontroluj swoich Adminów i przekaż im że na forum muszą pojawiać się przynajmniej raz na dzień. Na rozpiskę czekał nie będę gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi