Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Klasa Ninja

Amas

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Czy wybierając klasę Ninja oraz trzymając nóż jest się niewidocznym? Tak jest napisane w opisie klasy, lecz chyba to nie działa, bynajmniej nie w 100%. Rozmawiając z graczami na serwerze stwierdzili oni że widać mnie normalnie i tak też szło wywnioskować z przebiegu gry. Błąd na serwerze czy tak to ma działać? 

• Właściciel
Właściciel

Gryzie się to z przenikaniem przez graczy, po przeniknieciu ci sie resetuje niewidzialnosc, musisz wtedy zmienic z powrotem bron i bedziesz znow nie widzialny. zobacze w wolnej chwili czy da sie to jakos poprawic

• Użytkownik

@Trivor I co wpadłeś na jakiś pomysł jak to ogarnąć? 

Jeśli chodzi o te pluginy na przenikanie przez graczy - są dwa rodzaje tego. Jeden jest taki, że zbliżając się do przyjaciela z drużyny robisz się 'przezroczysty' - i ten właśnie jest na surfie. Drugi jest z kolei taki, że nic się z Tobą nie dzieje, a po prostu 'wchodzisz' w swojego. Taki masz na DD2 #2. Czy zamiana pluginu na ten drugi czasem nie rozwiązałaby problemu? Tak na logikę to biorąc to powinno lepiej działać. Co myślisz?

• Właściciel
Właściciel

Zrobiłem to co na #2. Sprawdzcie

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

nie działa chyba, bynamniej jak ostatnio przeczytałem opis ninji i próbowałem grać tą klasą przeciwnicy raczej mnie widzieli, bo strzelali XD :D (na nożu oczywiście)

• 1 miesiąc temu...
  • Skowron

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]