Użytkownik Amas Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Czy wybierając klasę Ninja oraz trzymając nóż jest się niewidocznym? Tak jest napisane w opisie klasy, lecz chyba to nie działa, bynajmniej nie w 100%. Rozmawiając z graczami na serwerze stwierdzili oni że widać mnie normalnie i tak też szło wywnioskować z przebiegu gry. Błąd na serwerze czy tak to ma działać? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Gryzie się to z przenikaniem przez graczy, po przeniknieciu ci sie resetuje niewidzialnosc, musisz wtedy zmienic z powrotem bron i bedziesz znow nie widzialny. zobacze w wolnej chwili czy da sie to jakos poprawic Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 @Trivor I co wpadłeś na jakiś pomysł jak to ogarnąć? Jeśli chodzi o te pluginy na przenikanie przez graczy - są dwa rodzaje tego. Jeden jest taki, że zbliżając się do przyjaciela z drużyny robisz się 'przezroczysty' - i ten właśnie jest na surfie. Drugi jest z kolei taki, że nic się z Tobą nie dzieje, a po prostu 'wchodzisz' w swojego. Taki masz na DD2 #2. Czy zamiana pluginu na ten drugi czasem nie rozwiązałaby problemu? Tak na logikę to biorąc to powinno lepiej działać. Co myślisz? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Zrobiłem to co na #2. Sprawdzcie Odnośnik do komentarza
Użytkownik manius420 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 nie działa chyba, bynamniej jak ostatnio przeczytałem opis ninji i próbowałem grać tą klasą przeciwnicy raczej mnie widzieli, bo strzelali XD (na nożu oczywiście) Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi