Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jaki jest wasz ulubiony film? (wyjaśnij czemu akurat ten) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaze Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Nie mam ulubionego filmu, ale kocham wojenne Ostatnio bardzo spodobał mi się film 1917, polecam bardzo gorąco. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ogólnie to nie oglądam żadnych filmów ani tym podobnych. Preferuję, np. horrory (najbardziej), jakieś filmy kryminalne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Najlepszy , bardzo ciekawy film opowiadający o wraku człowieka który spełnił marzenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Szeregowiec Ryan- Bo ogólnie jaram się klimatami WWII, moja ulubiona scena to lądowanie w Normandii na plaży Omaha Helikopter w ogniu- Ponieważ zajebiście obrazuje dramat żołnierzy w tamtym momencie, charakteryzuje się wiernością historyczną z tamtyjszych wydarzeń, oraz pokazuje jakimi wartościami kierują się żołnierze USA na polu bitwy. Szczególnie urzekła mnie końcowa scena w filmie kiedy Sierżant Norm Hooten przygotuwując się do powrotu do Mogadiszu i uzupełania ekwipunek, wypowiada te słowa: "Gdy przyjadę do domu, ludzie będą mnie pytać: „Hej, Hoot! Dlaczego to robisz… Wojna cię kręci?” Nie powiem ani słowa. Dlaczego? Bo oni nie zrozumieją. Nie zrozumieją, że tu chodzi o kolegę. Tylko to się liczy…" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 nie ma takiego Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Jestem Bogiem -Jest to jedyny film, który zrobił tak duże wrażenie na mnie w specyficzny sposób. Sam film tak zwiększa motywacje, pobudza, zmusza do myślenia. Hardcore Henry- Po prostu nieziemska rozwałka nagrywany z kamery go pro czyli z 1osoby Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Zielona mila ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Moim ulubionym filmem jest miasto 44 porwał moje serce,ogólnie lubię takie wojenne filmy i wogule ale to jest jeden z moich ulubionych ❤️ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Revi Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nie ma takiego Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Szybcy Wściekli oglądam od dzieciaka essa Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Szeregowiec Ryan, zdecydowanie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Marca 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi