Użytkownik Kubuus Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick: Kubuś casedrop.eu Wiek: 17 Steam ID: http://steamcommunity.com/id/Kubii123321/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kubuś casedrop.eu/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: 8/10 Kilka zdań o sobie: Lubie gry fps , w csku 200 h , ogarniety , kulturka jest , małopolskie , chce pomoc w rozwoju oraz utrzymaniu serwera , lubie poznawac nowych ludzi , lubie tez pomagac , osoby na serwerze znam w duzym stopniu , jestes czesto dostepny i do dyspozycji , vipka tez mam noi wsm nwm co tu dodac <3 Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: Nie mam przedzialu ale jesli udaloby sie dostac posade to Sporo Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 na nie -zly link do gt -nikt na forum cie nie zna -podanie napisane na kolanie -wątpię, że umiesz tak sm -staż w csie 200h, krótko +wiek ZAKAZ WYPOWIADANIA SIĘ W SWOIM PODANIU WIDAĆ JAK REGULAMIN CZYTAŁEŚ P.S PO CO KLAMIESZ? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuus Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Przepraszam sm mialo byc 6/10 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 - podanie pisane o kant ... -gt +/- wiek +/- sm - będziesz spędzał czas na serwerze tylko dlatego że dostaniesz admina? NA DUUUUUUUŻE NIE. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jeśli czytałeś wzór podania ( o ile czytałeś) to jest tam napisane "kilka zdań o sobie" a nie wypisać wszystko po przecinku. Masz 17 lat i nie potrafisz sklecić kilku spójnych zdań ? -Masz 200h w csie i z tego co kojarzę to chyba silvera. Więc powiedz mi jak gracz o tak małym stażu chce ocenić czy osoba używa wspomagaczy czy nie? -Wątpię, żeby twoja wiedza o sm była nawet na poziomie 6/10 W dniu 19.03.2020 o 13:34, Kubuus napisał: jestes czesto dostepny i do dyspozycji Pisane na telefonie czy skopiowane? Chyba, że jak całe podanie na szybko i na kolanie Moje zdanie na temat twojego podania dalej się nie zmieni, jak dla mnie po prostu posada admina nie jest dla Ciebie ( przynajmniej na ten moment) W dniu 19.03.2020 o 13:34, Kubuus napisał: Nie mam przedzialu ale jesli udaloby sie dostac posade to Sporo Czyli jak jej nie masz to nie chce Ci się spędzać czasu na serwie, ale jak dostaniesz Admina to nagle będziesz miał ochotę tam przebywać? Na NIE Pozdrawiam Dr3SiK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi