Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Przychodzi facet do dentysty: - Dzień dobry, mam pewien problem. - Jaki? - Wydaje mi się, że jestem ćmą. - Hm, to panu jest potrzebny psychiatra a nie dentysta! - Wiem.... Ale u pana paliło się światło. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Bardzo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dobreee ? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi