Użytkownik MROZNY Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nick: napalona Imię: Ania Wiek:18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]:7/10 Czas spędzony na serwerze:chyba 4h dokladnie nwm Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:Jak bedzie trzeba to tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ jestem kulturalną osobą I DUZO niekiedy jestem na serwerze a nie ma admina Kontakt: steam,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]tak 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 +Wiek -Aktywność forum -Czas na serwerze -Podanie na odpierdol -Nikt cię nie zna "Ponieważ jestem kulturalną osobą I DUZO niekiedy jestem na serwerze a nie ma admina" (Kot ci po klawiaturze przeszedł? Bo kreatywności w tym nie ma i te składanie zdań, aż mam odruch wymiotny. Na stanowcze NIE. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Favorka Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 + wiek -aktywność - czas spędzony na serwerze Ja osobiście jestem tutaj rok a Cię nie znam i popieram kolegę wyżej. Klawiaturę to masz chyba z ubytkami. Jestem na Nie Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 21 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 - wiek (co podanie to starsza, od 13 marca skok o 2 lata) - aktywność - czas spędzony na serwerze - słaba znajomość regulaminu (udowodniłaś to pisząc skargę) ogólnie to co napisałaś zdecydowanie mija się z prawdą, znajomość amx również pod znakiem zapytania na NIE. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) - aktywność - czas spędzony na serwerze - słaba znajomość regulaminu i pisanie takie cos na serwerze... xd "napalona : ej moze ktos napisac na forum do wlascicela melusa ze mnie zna i duzo gram" NIE ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 21 Marca 2020 przez Mali. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Podanie z góry będzie odrzucone, powody są wiadome: - oszczerstwa w sprawie wieku - prawdopodobnie osobnik/osobniczka tzw. troll - składa podania gdzie popadnie i kiedy popadnie - Piszesz, że spełniłaś/eś wszystkie wymagania w 100% (tutaj kolejne kłamstwo) - Nie znajomość regulaminu ( bezpodstawna skarga na moją osobę, ale na to już przymknąłem oko, ale muszkę upomnieć ) +/- Wiek raz 16, raz 18, ile masz tak naprawdę? - Aktywność na forum zerowa - Aktywność na tym serwerze, a także na tych innych gdzie skladałaś/eś podanie na admina, bądź opiekuna Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Podanie odrzucam z następujących powodów: 1) Kłamiesz w sprawie wieku w każdym podaniu jesteś coraz starsza o kilka miesięcy. 2) Składasz podania gdzie popadnie. 3) Aktywność na serwerze jak i na forum marna. 4) Składnia zdań i popełniane przez Ciebie błędy rażą w oczy. 5) Jesteś osobą która nie wzbudza zaufania graczy na serwerze jak i administracji serwera a z takimi osobami nie chcemy współpracować. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi